Hoe verwijder ik mijn account?
Wat jammer dat je je account wilt verwijderen!
Als je bent ingelogd kun je naar instellingen. Daar vind je een optie om je account te verwijderen.
Op de pagina die daarop volgt krijg je de keuze uit twee opties:
- Het anonimiseren van je account
Hierbij verwijderen we alle verwijzingen naar jou van onze server. Je kan dan niet meer inloggen en je profiel word verwijderd, maar we behouden je reviews, anoniem. Op die manier verliezen escape room eigenaren geen, voor hen zo waardevolle, reviews.
- Het compleet verwijderen van je account
Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om alle data te verwijderen.
Mocht je later van gedachten zijn gewijzigd, kun je altijd een nieuw account aanmaken. Ga terug
Meest bekeken
Hoe kan ik mijn escape room verwijderen van de site?
Ik kan niet meer inloggen met Facebook, wat nu?
Hoe worden de scores van kamers en locaties bepaald?
Hoe krijg ik meer reviews?
Ik ben het niet eens met een review, kan ik deze laten verwijderen?
Hoe kan ik een missende locatie aanmelden?
Hoe kan ik een kamer toevoegen aan mijn wishlist?
Hoe kom ik in contact met een bepaalde escape room?
Beïnvloeden jullie de resultaten?
Hebben jullie een escape room?