VR Boxx -vr escaperoom

Waarom VR Boxx?

Wij verrassen jullie met een unieke ervaring waar iedereen nog lang over napraat. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt voor een unieke ervaring waarbij werelden zich letterlijk voor je openen. Bij ons is het mogelijk om door te tijd te reizen, met draken te vechten, een ruimtewandeling te maken of de magische onderwaterwereld te ontdekken.

Hoe werkt het?

Het principe is simpel. Nadat jij het uitje hebt geboekt kies je op locatie je favoriete wereld. Nog nooit een VR bril gedragen? Geen probleem! Wij leggen je uit hoe alles werkt en vanaf het moment dat jij en je teamgenoten jullie VR bril opzetten, wanen jullie je in jullie droomwereld.

De ruimte waarin je het spel speelt is compleet veilig. Doordat de VR bril en de software zijn uitgemeten in onze speelruimtes kun je vrij bewegen. Je kunt al vanaf 2 personen bij ons terecht in Meijel. Daarnaast is er een lounge voor een drankje en/of snack om nog even na te praten over de escaperoom of om te ontspannen als de andere spelers in de game zijn.

Corona maatregelen

Vanwege de Covid-19 pandemie en als gevolg daarvan dragen wij zorg voor het volgende:

- Desinfectie van het materiaal na elke speelronde

- Één operator per ruimte die afstand houdt en een mondkapje draagt

- Er zijn altijd gratis mondkapjes beschikbaar

Wij dragen de grootst mogelijk zorg voor een coronaproof verloop volgens de geldende overheidsrichtlijnen op dat moment. De verantwoordelijkheid voor hoe hiermee op locatie wordt omgegaan, ligt bij de afnemer.


Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA 10:0022:00
DI 10:0022:00
WO 10:0022:00
DO 10:0022:00
VR 10:0022:00
ZA 10:0022:00
ZO 10:0022:00