VR Boxx

Hoe werkt het?

Kies een escape room of game, een locatie en een team om mee te spelen. Wij zorgen voor een unieke VR experience; een ervaring die je niet snel vergeet. In een volstrekt veilige omgeving betreedt je werelden die je moet zien om het te kunnen geloven. Speel met of tegen elkaar en probeer te ontsnappen uit een van onze VR escape rooms. Wij verzorgen VR experiences voor iedereen. Vanaf twee personen voor een originele date, een compleet event of een bedrijfsuitje ben je bij VR Boxx aan het juiste adres. Wij leveren zelfs complete high-end VR opstellingen op locatie. De toekomst is nu. Waar wacht je nog op?

Beleef VR in Meijel

Met de opening van VR Boxx is er een nieuw epicentrum ontstaan voor het leukste dat virtual reality te bieden heeft. Daarom dagen wij je uit om ons niet zomaar op ons woord te geloven, maar het zelf te komen ervaren.

Virtual reality moet je zelf beleven om het te geloven en het is voor iedereen. Niemand vindt dit niet leuk. VR Boxx is dan ook de enige logische keuze voor wie meer wil. Er is niets dat je kan voorbereiden op wat je te wachten staat dus ontspan en laat je meenemen in een ervaring zoals nooit tevoren. Misselijk wordt je niet, wel enthousiast. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden kun je onze escape rooms en games bekijken op de aanbod pagina. Samen met vrienden en of familie kan je draadloos met elkaar de strijd aangaan of werk je samen om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de escape room van je keuze. Wanneer je weer terug bent in de echte wereld kun je op je gemak napraten met een drankje in onze lobby.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zich bij ons al vermaken met de games Cybershock, Arrow Song en Dead Ahead. Tot 12 jaar kan dat echter alleen onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig de wondere wereld van virtual reality verkennen. Voor onze escape rooms geldt een leeftijdsgrens vanaf 12 jaar.

Groepen van 2 tot 5 personen krijgen altijd 1 eigen ruimte toegewezen om ongestoord te genieten van het beste dat VR te bieden heeft. Kom je met een grotere groep vanaf 6 personen tot maximaal 20 dan kun je meerdere ruimtes boeken zodat je nooit hoeft te wachten. Vindt je wachten geen probleem dan kun je in onze lobby een drankje nuttigen, terwijl je ondertussen op een groot scherm kunt zien wat je teamgenoten uitspoken in virtual reality.

Ben jij er klaar voor?

Boek jouw ervaring op een geheime locatie

Wil je jouw vrienden of collega’s verrassen met een unieke ervaring? Dan zorgen wij voor een high-end VR-opstelling op een locatie naar keuze. Geniet van een van de multispeler spellen en -ervaringen. Laat ons weten waar, met hoeveel personen en wij regelen de rest.

KIDS PARTY BOXX

Er zijn maar weinig dingen in het leven zo belangrijk als de verjaardag van je kind. Daar zal de jarige het hartgrondig mee eens zijn. Tegelijkertijd zijn er ook maar weinig dingen zo lastig als het organiseren van het kinderfeestje van het jaar. Natuurlijk wil iedereen de held zijn van zijn of haar kleine en de buurtgenootjes of schoolvriendjes, maar hoe doe je dat?

Wij helpen je om die prijs van ouder van het jaar te winnen. Onder begeleiding van onze VR-experts verzorgen wij een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten. Met ons Kids Party Boxx arrangement kies je voor een kinderfeestje dat creatief, verrassend en spannend is. Het is een ervaring om nooit te vergeten en daar zal jouw prinsje of prinsesje je dankbaar voor zijn.

Als je de Kids Party Boxx boekt dan krijg je inbegrepen bij de prijs een lekker pannenkoeken met ranja buffet. Let op dit betreft een zelfservice buffet. Maar geen zorgen, onze magnetron is eenvoudig te bedienen door de begeleiders en op verzoek kan er rekening gehouden worden met allergieën. Het feestje duurt 2 uur waarvan 45 minuten in virtual reality. Wil jij ook een onvergetelijk kinderfeestje organiseren, boek dan nu!

Toilet aanwezig

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA 10:0022:00
DI 10:0022:00
WO 10:0022:00
DO 10:0022:00
VR 10:0022:00
ZA 10:0022:00
ZO 10:0022:00