60 minuten
12 jaar
Min. 2 -~ Max. 6 - Aanbevolen 4-5

Reis om de wereld in 80 dagen

Jules Verne was een visionair. Hij voorspelde zaken die we nu als normaal beschouwen. Met jouw leiderschap, vernuft en inzicht kun jij de reis om de wereld ongetwijfeld sneller maken dan Philaes Fogg en zijn trouwe metgezel Passepartout meer dan 100 jaar geleden deden. Koppel je kennis en inzicht aan de koelbloedigheid die een wereldreiziger nodig heeft. Maak een spannende reis om de wereld in deze Escape Room!
 • Thema

  Avontuur

 • Aantal keer gespeeld

  6 bezoekers van escapetalk

 • Reserveren

  NL


Kosten

Dag 2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
MA €60.00 €75.00 €80.00 €90.00 €95.00
DI €60.00 €75.00 €80.00 €90.00 €95.00
WO €60.00 €75.00 €80.00 €90.00 €95.00
DO €60.00 €75.00 €80.00 €90.00 €95.00
VR €60.00 €75.00 €80.00 €90.00 €95.00
ZA €60.00 €75.00 €80.00 €90.00 €95.00
ZO €60.00 €75.00 €80.00 €90.00 €95.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

 • De Jong — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 augustus 2020 - 19:41
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Erg sfeervol

Zeer vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Mooi thema en goed uitgewerkt met een aangename verrassing.

 • Fijn dat de puzzels elkaar opvolgen (lineair).
 • Je krijgt goede tips via de hulplijn.
 • Goede mix tussen moeilijke en makkelijke puzzels.
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10
 • Flak — 28 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 januari 2019 - 22:48
 • Gespeeld met 4 personen in januari 2019. Ontsnapt: Ja

Leuk!

Heel vriendelijke ontvangst, toffe kamer, goede links, variatie in puzzels (moeilijker makkelijker), als we niet binnen een uur ontsnapten mochten we langer spelen! Heel leuk, optimaal spelplezier!

 • Vriendelijkheid!
0
10
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Kwaliteit van begeleiding doet enorm af aan de kamer

Ik mag hier als eerste een review plaatsen over deze escaperoom die in februari 2018 opengegaan is. Maken of kraken? Helaas is het antwoord kraken.

Het ontvangst was vriendelijk. We konden gelijk aan de slag. Onze telefoons werden opgeborgen in een kistje die we mee moesten nemen de kamer in samen met onze tassen. Dit is al mijn eerste tip om te kunnen verbeteren voor de beleving en het eerste minpunt voor mij. Ik vind het gigantisch afdoen aan de kamer als je je hele hebben en houwen mee moet nemen. Dan ligt dat daar lelijk te wezen in de hoek van de kamer en dat doet af aan de sfeer.

De kamer in! De begeleider bleef nog even in de kamer erbij staan tijdens het introductieverhaal wat overbodig was en ook wederom weer afdoet aan de beleving. De kamer heeft een duidelijk uitgewerkt thema, al valt de kwaliteit van het materiaal en afwerking wel gelijk op. Alles lag ook duidelijk in het zicht en je weet ongeveer wat er van je wordt verwacht. De puzzels hebben allemaal een thematisch tintje. Daar hebben ze zeker moeite in gestoken. Verder ook geen puzzels die onlogisch zijn of waar je het niet mee eens kan zijn. Bij de puzzels hoef je weinig tot niets in verband te brengen met elkaar. Je krijgt het antwoord volledig getoond en hoeft daar geen vervolgstap mee te zetten, behalve dan het cijferslot openen. Dat brengt me gelijk bij dat bijna alles in de vorm van cijfer- of sleutelsloten komt. Voor een kamer die in februari 2018 is geopend is er vrijwel geen techniek aanwezig in de kamer. Daarnaast waren de cijfersloten enorm slecht gereset, waardoor op de meeste cijfersloten de code half ingevoerd stond.

Het hintsysteem.. Je krijgt een walkie talkie mee om te kunnen communiceren en om hints te vragen. Dit gebeurde op den duur, wij hadden een hint nodig. Via de walkie talkie vroegen we om een hint om ons op weg te helpen en toen kregen we terug "Ik kom eraan". Huh? We keken elkaar een beetje verbaasd aan. Een teamgenoot gaf nog vriendelijk aan "Het mag ook via de walkie talkie". Helaas geen gehoor. Gerommel aan de deur en toen stond de begeleider binnen in de kamer om ons op weg te helpen. Compleet uit de flow :(. Zo jammer en afdoen aan de ervaring.

Verder is het een lineaire kamer en raad ik aan om het maximaal met 3 personen te spelen. Echter raad ik niet echt aan om deze kamer te gaan doen. In principe leuke en sommige originele puzzels, maar met de begeleiding en het slecht resetten van de kamer, kan het helaas niet boven een 5 uitkomen.

0
5
 • Sfeer: 5
 • Puzzels: 6
 • Service: 5

Misser

Tja, wat kan ik ervan zeggen... De potentie voor de kamer is er, het enthousiasme van de vriendelijke eigenaren op zich ook wel, maar ze hebben de klok in escapeland horen luiden en hebben helaas geen idee waar de klepel hangt.

Het thema is redelijk opgezet en leuk uitgewerkt in de meeste puzzels. Sommige aspecten van puzzels zien er alleen erg zelfgemaakt uit (denk: figuurzaagproject dat je bij handenarbeid kreeg). Dit doet dan weer af aan de sfeer. Niets doet echter meer af aan de sfeer dan het hintsysteem. De walkie-talkie die we meekregen bleek bedoeld te zijn om iemand de kamer in te halen. Dan moesten we uitleggen wat we al hadden gedaan en ontvingen onze hint. Waarop de medewerker niet wegging, maar nog even bleef kijken of we onze geroepen oplossing wel echt naar behoren uitvoerden. En mocht je je dan even een cijfertje vergissen was hij ook niet te beroerd om het antwoord ongevraagd voor te zeggen.

Bij de puzzels was het merendeel van de slotjes maar half gereset. Misschien dat we daarom de beste tijd voor drie personen hebben neergezet. Het voelde niet zo als een overwinning.

Helaas stonden de makers/medewerkers niet echt open voor feedback. Ze vroegen ook niet hoe we het vonden en boden ook niet de mogelijkheid om na te praten of de kamer met hen te bespreken.

Wel echt jammer, want ik denk met wat kleine aanpassingen in begeleiding en aankleding van puzzels dit best een leuke 1.0 kamer zou kunnen zijn! Ook dankzij een aantal originele en leuk uitgewerkte puzzels. Het zou dan wel een twee- of driepersoonskamer zijn, omdat alle puzzels lineair zijn.

0
5
 • Sfeer: 5
 • Puzzels: 5.5
 • Service: 5

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.