Escape The Villa Wierden is gesloten en niet meer te bezoeken.

Escape The Villa Wierden


Een unieke escape room ervaring waarbij de spelers uit een echte villa moeten ontsnappen! 1 spel met meer dan 1 kamer om op te lossen; meer dan 200 vierkante meter aan spelruimte!

Escape The Villa is een spel waarbij de spelers steeds weer naar een oplossing moeten zoeken. De spelers worden getest op hun vermogen om puzzels op te lossen, samen te werken en te handelen onder tijdsdruk. 

Deze activiteit duurt ongeveer een uur en een kwartier (dit is inclusief ontvangst en speluitleg). De escape room zelf duurt een uur. 

Escape The Villa is een spannende maar geen enge ervaring (verwacht geen horror elementen). Het spel is geschikt voor 4 t/m 12 spelers. Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar (onder begeleiding van volwassenen)

De villa bevind zich in Wierden Overijssel, op ca 5 km afstand van Almelo in de regio Twente, exacte adreslocatie wordt bij het reserveren doorgegeven.

Escape The Villa is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeesten of als onderdeel van uw familieweekend. Ga als collega's, vrienden of familie de uitdaging aan en probeer te ontsnappen uit de villa!