Escape Room USS Triton

Op 16 februari begint de USS Triton aan haar 6e en laatste patrouille, onder leiding van Admiraal James Fife Jr. op weg om een vijandelijke vloot te vernietigen.
Deze vloot is gecamoufleerd als een vissersvloot waarbij echte Vissersboten, Destroyers en een boot met een nucleair wapen aan boord allemaal samen varen.
Op 6 maart volgt een heftige confrontatie waarbij één van de torpedo’s van de Triton een circulaire baan maakt en de Triton beschadigd. Hierbij komt Admiraal James Fife Jr. om het leven terwijl hij zijn bemanning redt van een gewisse dood. De Triton ligt beschadigd dood in het water met eigenlijk nog 1 taak die ze moet uitvoeren. Terwijl het water naar binnen sijpelt en de Triton zich klaarmaakt voor een laatste tocht naar de bodem van de oceaan is het aan het reddingsteam om de klus te klaren. De USS Triton heeft nog 60 minuten om de taak te voltooien. Het is aan jou en je team om de USS Triton een laatste boost te geven en de vijandelijke vloot te vinden en de juiste potente vinden en te vernietigen! Bestudeer je doelwitten zorgvuldig, want er zijn nog maar 4 torpedo’s over. De klokt tikt, de dieptebommen komen steeds dichterbij, het water gutst naar binnen. Red jij het met je team om de nucleaire boot te vernietigen en op tijd te ontsnappen via de veiligheidssluis?
Combineer straks.. Escape Room met bv: E-Karten, Lasergamen, Glow-Golf, Prison Island of met een gezellig potje Led-Bowlen en een heerlijk uitgebreid buffet voor na uw activiteit.

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA gesloten
DI 15:0023:00
WO 15:0023:00
DO 15:0023:00
VR 15:0002:00
ZA 12:0002:00
ZO 12:0023:00