Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Room Designer Oud-Beijerland

Oud-beijerland, Nederland

Nu gesloten

8.5

Sfeer: 8.6

Puzzels: 8.1

Service: 8.3

Gebaseerd op 12 reviews

Meer over Escape Room Designer Oud-Beijerland

Zin in een avondje uit? Breek dan eens in bij Escape Room De Kluis of ontsnap uit De Directiekamer. In Oud-Beijerland kan het! Je kunt met 4 tot 10 personen de Escape Room spelen. Ben je met meer dan 10 personen? Boek dan beide Escape Rooms op hetzelfde tijdstip. Welk team is het snelst? 

De Escape Rooms zijn gevestigd in een oud bankgebouw. De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren 

Durf jij de uitdaging aan? Stel snel een team samen en wordt partners in crime!

Escape Room De Kluis is gevestigd in een oud bankgebouw. De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland meest shady persoon. Faust geheten. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals (18+) om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven. 

Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten. Het is zaak om De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert? 

Escape Room De Kluis is een bloedstollende ervaring. Alleen echt stressbestendige lui met een donker randje zullen de eindstreep behalen. Break in en get out!


Website

Bezoek website

Geopend sinds

5 november 2017

Adres

Vierwiekenplein 102
3262AP, Oud-Beijerland
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

Gratis parkeren

Openingstijden

Maandag

10:00

20:30

Dinsdag

10:00

20:30

Woensdag

10:00

20:30

Donderdag

10:00

20:30

Vrijdag

10:00

23:30

Zaterdag

10:00

23:30

Zondag

10:00

20:30