Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escape Weekly 12 - 2018

Tijd voor week 12 van de Escape Weekly!

Nieuws

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn & Vakantieveilingen hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Boek een escape voor a.s. zondag (25 maart) bij Escape Room Vlaanderen en krijgt 10 euro korting.
   
 • Pasen komt er aan en veel escape rooms hebben allerlei acties. Bij The Space in Veghel bijvoorbeeld kun je van 30 maart t/m 2 april eitjes zoeken. Je krijgt een mandje mee en elk gevonden ei levert een leuke prijs op.
   
 • Escape Room Rijswijk introduceerde vorige week de hashtag #IJOGE. Waaar sommige dachten aan een nieuwe kamer (die er overigens wel aan zit te komen), bleek ook dit een paasactie te zijn. Meer details in deze video.
   
 • Bij Questomatica komt de paashaas ook langs. Op zondag 1 april zullen er chocolade eieren verstopt zijn in de kamers.
   
 • Ook bij Forbidden Floor zijn op Goede Vrijdag en Eerste Paasdag paaseieren te vinden. Vind ze allemaal en je maakt kans op Escape Room The Game.
   
 • 6 vrijkaarten winnen voor Escaperoom Wijchen? Zorg dan dat je de Topic (regio Wijchen) oppikt en los deze puzzel op. Uiterste inzenddatum is 15 mei 2018.
   
 • Bij Kinderescape Haarlem vieren ze dat de nieuwe kamer Het Schip van Kapitein Evert-Jan de Oude officieel is geopend. Ze geven daarom een gratis escape weg. Winnen? Like dan hun Facebook pagina en raad hoeveel sleutels ze hebben gevonden op deze foto.
   
 • De eigenaren van The Great Escape zijn jarig en dat vieren ze door iedereen deze week reserveert een drankje per persoon gratis te geven. Laat dan wel even je reservering en dit bericht zien.
   
 • The Space in Veghel geeft een gratis Paaspop ticket weg. Winnen? Volg ze dan op Instagram. Daarnast hebben ze een mooie nieuwe video gemaakt. Maar dat niet alleen, ze geven ook nog eens een compleet verzorgde avond weg. Wat ze daar mee bedoelen? Een 6 persoons borrelplank met spareribs, bitterballen en meer, een uur lang gratis drankjes, 1 van de twee missies spelen en ook nog een La Trappe bierproeverij. Klinkt goed toch? Like en deel dit bericht en tag je vrienden om kans te maken.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Team Trapped heeft een mooie actie voor escapetalk bezoekers: Gebruik ESCAPETALK11 als code bij het boeken voor een korting van 11 euro.
   
 • Escape Game Over opende haar deuren op 15 maart. Ze pakken de promotie meteen goed aan met een teaser/video in alle EBS bussen van en naar Amsterdam Centraal. Zie jij de video voorbij komen? Maak dan een video of foto met jezelf en post het op hun Facebook pagina. Je maakt dan kans op een gratis escape ter waarde van 130 euro! 25 maart worden de winnaars bekend gemaakt. Onder de mensen die het bericht delen word ook een winnaar gekozen.
   
 • Bij Escape Room Scheveningen kun je de hele maand maart voor 100 euro escapen met maximaal 7 personen als je de kortingscode MPMaart gebruikt.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze nu een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Vind jij een uurtje escapen ook altijd zo snel voorbij gaan? Doe dan op 7 of 14 april mee met The Race in Utrecht, een hele dag vol opdrachten en puzzels! We kunnen het nog mooier maken voor de bezoekers van escapetalk: Ga naar yournextmission.nl en vermeld "Escapetalk" in het opmerkingenveld van jouw aanmelding voor een exclusieve 15% korting!
   
 • The Circle organiseert in maart The Circle Easter Egg Hunt in Veenendaal. Ze verstoppen gouden eieren waar je mooie prijzen mee kan winnen.
   
 • De eerste 25 groepen hebben de Escape Toren gespeeld en om dat te vieren geven ze een gratis escape weg. Tag je team en zet je teamnaam in de comments om een gratis escape te winnen. Verder hebben ze studenten poules. De winnaar van de competitie verdient (een deel van) zijn inschrijfgeld terug!
   
 • Maren Stoffels is genomineerd met haar boek, escape room (waar we eerder exemplaren van weggaven), voor de Jonge Jury prijs. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar dan maak je kans op kaartjes voor een escape room bij jou in de buurt als je stemt op je favoriete boek. Stemmen kan tot 1 mei.
   
 • Ben je al eens bij Escape Centrum Limburg geweest en is er toen een foto van je gemaakt? Als je teruggaat krijg je 10% korting als je je foto terug kan vinden op de nieuwe fotowand. Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen voor 15% korting.
   
 • Gebruik de code REVIEW voor 10 euro korting bij Escaperoom Eindhoven.
   
 • Ga je met een groep van 10 personen of meer escapen bij Locks & Keys? Als je de actiecode JUP25L&K gebruikt bij het reserveren krijg je 50% korting op een kratje Jupiler.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Mentioned escape rooms

Escape Adventure Escape Room 'Forbidden Floor' Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas) Noordkade Uitjes OuterGround Project Escape Wijchen Questomatica escape room

Discounts

Post the first comment

Login to reply