Getest: Pocket Escape Room: De Tijd Vliegt

Geplaatst op 18-12-2017

In Pocket Escape Room word je opgesloten in een laboratorium en moet je met behulp van 60 kaarten zien te ontsnappen. Dat klinkt niet ontzettend creatief en als we eerlijk moeten zijn, dat is het spel eigenlijk ook niet echt.

Escape room spellen reviewen is in verband met spoilers sowieso lastig, maar dit spel maakt het nog eens extra lastig. Wat kun je zeggen over een spel wat niet echt iets fout doet, maar ook niet echt opvalt? Pocket Escape Room (Deckscape in het buitenland) is degelijk. Een beetje te vergelijken met Unlock!, maar nog eenvoudiger en grafisch ook wat minder mooi. Maar gelukkig ook zonder het vervelende strafpuntensysteem van dat spel. Het niveau is niet te moeilijk en daardoor speelt het spel wel lekker weg. Er gebeurt echter ook weinig memorabels, het blijft allemaal niet echt hangen.

Pocket Escape Room

Dus kunnen we het kort houden dit keer: Ben je fanatiek en zoek je een tussendoortje, of een spel wat je eenvoudig mee kan nemen op vakantie bijvoorbeeld, dan is dit een prima keuze. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Leg je de lat echter iets hoger, dan kunnen we eigenlijk alleen maar spellen die we eerder hebben besproken aanraden zoals Unlock!, Exit, Escape Room The Game, Crimibox en Puzzelpost.

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu