Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Splinter

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

04-08-2022

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

1 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

Panic Room

Escaperoom Putten
Geplaatst op: 06 augustus 2022

Deze is bijzonder.

Vandaag met ons gezin (52 - 13 jr) voor het eerst met zijn viertjes een escape gedaan. Voor de jongste was het zelfs zijn eerste ooit.

Vanaf het begin wordt je overweldigd door de hoeveelheid informatie en het unieke concept. Naarmate de kamer vordert en steeds groter wordt, begin je meer grip op de situatie te krijgen.

Sommige oplossingen of vondsten geven niet meteen feedback, waardoor je heel goed moet opletten of opnieuw moet zoeken. Ook hebben we een puzzel deels zonder alle hints kunnen oplossen. Dat is natuurlijk heel stoer ;) maar de gevonden hints die daar bij hoorde bleven wat zweven. We vonden dit allemaal niet erg. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit wat zwaarder aanrekenen.

De eindpuzzel is fantastisch! Wellicht ook doordat door (toevallig) goede communicatie we meteen wisten wat we te doen hadden.

De minimalistische aankleding en abstractheid van sommige puzzels passen prima bij het beveilingsthema en het leid je goed van en naar de verschillende onderdelen.

Er is nog werk in uitvoering.
Maar de kamer is up-and-running en geeft een volle ervaring.

De onervaren jongste kon goed meehelpen. Ik heb hem meteen uitgelegd dat hij nu wel verpest is met zijn eerste. Deze is bijzonder!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Origineel
  • Beleving
  • Groot
  • Nog wat werk in uitvoering

 

0 reviews