Giveaway: Matchfixing The Game en De Spelleider

31-08-2020

We hebben weer een mooie giveaway voor jullie!

PuzzlePack biedt interactieve gezelschapsspellen aan die in de vorm van verschillende puzzels en raadsels als compleet pakket per post naar jullie toegestuurd wordt. Aan jullie de taak om tijdens het spel alle puzzels en raadsels op te lossen, op deze manier kunnen jullie het mysterie oplossen. Ieder PuzzlePack bevat gethematiseerde enveloppen en spellen, welke volledig in het thema van jullie mysterie verwerkt zijn.

Escape Room eigenaren uit Roosendaal en Bergen op Zoom besloten gezamenlijk De Spelleider te gaan maken. Als gepassioneerde puzzelbedenkers die waarde hechten aan de beleving en de verhaaltechnische kant van een Escape Room, namen ze de tijd een goed concept neer te zetten. Eentje met een herkenbaar karakter en veel ruimte voor storytelling en karakterontwikkeling. “De Ongelukkige Inbreker” is dan ook slechts het begin van meer. En alle begin is moeilijk, wordt wel eens gezegd. Nou dat klopt ook wel, want de eerste online game is zeker geen makkie. Maar door goed op te letten, logisch na te denken en misschien hier en daar een hint te gebruiken, zal je dit avontuur tot een goed einde kunnen brengen.

Giveaway: Matchfixing The Game en De Spelleider

Wat geven we precies weg?

  • We mogen 2 x een pakketje met MatchFixing The Game (PuzzlePack) en De Ongelukkige Inbreker (De Spelleider) weggeven.
Wat moet je er voor doen?
  • Like onze Facebook pagina (vergeet dit niet!) en deel dit bericht openbaar op Facebook OF volg ons op Instagram en deel dit bericht daar.
  • De actie loopt tot maandag 7 september.
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht, dus houd je berichten in de gaten.
Veel succes!

Gerelateerde escaperooms: Escape Room 0164

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu