Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Great Escape by Kinepolis

Leuven, België

Nu gesloten

7.7

Sfeer: 8.1

Spelbeleving: 7.8

Service: 7.2

Gebaseerd op 9 reviews

Meer over Great Escape by Kinepolis

Laat je samen met vrienden, familie of collega’s opsluiten in één van de twee unieke kamers. Van zodra jullie de escape room in Leuvenbetreden, spelen jullie 60 minuten lang de hoofdrol in dit belevingsspel. Jullie missie is om binnen die tijd de kamer te verlaten. Dit doe je door een aaneenschakeling van afwisselende raadsels en puzzels op te lossen en de juiste verbanden te leggen.

Een uitstap met familie of vrienden, je verjaardag op een originele manier vieren, een teambuilding met het werk of een vrijgezellenfeest. Het zijn allemaal goede redenen om een escape room te spelen bij The Great Escape.

We verwachten van jullie geen zware fysieke inspanningen. Een portie logisch denken en een goede onderlinge communicatie zullen wel een cruciale rol spelen tijdens deze 60 minuten. Enkel indien jullie erin slagen om teamwork en inventiviteit goed te combineren, zullen jullie kunnen ontsnappen.  

De kamers hebben allebei een origineel thema: in The Museum kruip je in de huid van een bende dieven die een kunstschat willen roven. Slagen jullie erin om de bewaking op het verkeerde been te zetten en met de buit aan de haal te gaan? In The Movie Set kom je terecht op de set van een Franse film uit de jaren ’70 en moet je trachten te achterhalen wat er gaande is. Lukt het jullie om het mysterie op te lossen? Beide kamers kunnen 7 dagen op 7 gespeeld worden in 3 verschillende talen (Nederlands, Engels, Frans).

Twijfel niet langer en boek één van onze unieke kamers. Wie weet verdient jouw team op die manier een ster in “the wall of fame” van Great Escape. Kom naar onze escape room in leuven en veel succes!

Website

Bezoek website

Geopend sinds

9 januari 2018

Adres

Bondgenotenlaan 145-149
3000, Leuven
België

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid