Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Bekendmaking Publieksfavorieten 2023

Onze Publieksfavorieten zijn inmiddels een traditie. Het is alweer de zevende keer dat we deze Publieksfavorieten uitreiken. Geen massale stemactie, maar een objectieve, transparante meting over langere tijd. De huidige meting is op basis van zo'n 12.000 reviews, waarmee het aantal reviews in een jaar weer flink verhoogd is. De onderstaande toppers mogen dus gerust trots zijn op de waardering!

Hoe hebben we de winnaars bepaald?
Net als vorig jaar hebben we 1 september als peildatum genomen en vervolgens tot een jaar terug in onze database gekeken. Alle reviews uit die periode tellen mee, alleen de drempel is door ons bepaald. Dit jaar moesten de escape rooms wederom minimaal een 9 scoren en door het hoge aantal reviews hebben we het vereiste aantal reviews verhoogd naar 165. Als je die formule op alle kamers loslaat, kom je tot het volgende lijstje (met afgeronde scores).

Volgens jullie zijn dit de best scorende escape rooms van de Benelux van het afgelopen jaar en daarom mogen zij zich Publieksfavoriet 2023 noemen. Een mooi lijstje met een mooie mix van Nederlandse en Belgische kamers, met sterk scorende nieuwkomers, maar ook met locaties die al voor het zesde of zelfs zevende jaar op rij deze prijs mogen winnen. 

Voor de duidelijkheid: Deze berekening wil absoluut niet zeggen dat de overige escape rooms niet de moeite waard zijn. Er waren weer een hoop escape rooms die er heel dicht tegen aan zaten, maar of net te laag scoorden of te weinig reviews hadden. Maar de meting voor volgend jaar is al weer gestart! Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus. We zijn benieuwd wie er volgend jaar in staan!

Gefeliciteerd!
Maar voor nu willen we vooral alle escape rooms uit bovenstaand lijstje feliciteren. Een prestatie waar je trots op mag zijn! Naast de eer, een vermelding op deze pagina en een vermelding op jullie Escapetalk-pagina krijgen jullie binnenkort ook onderstaand bordje met de post. Stuur ons even een berichtje met het adres waar je het bordje wil ontvangen en wij versturen ze zodra we ze binnen hebben (we moeten ze nog bestellen, dus het kan nog even duren). Reserveren jullie vast een mooi plekje van 20cm x 20cm?

 
Publieksfavorieten 2023

Mentioned escape rooms

Breakout Room DarkPark Zoetermeer The Golden Cage - Escape experience DelftEscape DOWN THE HATCH Escape Room Katwijk Escape Room The Cube Escaperoom Antwerp Het Geheim Baron Beeckman Kamer 237 OuterGround Rock City Escape The Missing Link The Push Mystery Rooms TheStart EscapeRooms

Post the first comment

Login to reply