Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Bekendmaking Publieksfavorieten 2017

Nu we steeds meer en meer reviews binnen krijgen (de teller is na een jaar de 3000 reviews al voorbij) kunnen we een behoorlijk goede indicatie geven van jullie favoriete escape rooms van het afgelopen jaar. Daar wilden we iets mee doen om zo goede escape rooms te belonen en om escapers een eerlijke, onafhankelijke, indicatie te geven welke escape rooms ze in ieder geval niet moeten missen. De afgelopen tijd hebben we flink gebrainstormd over de beste aanpak. We wilden de resultaten niet beinvloeden, dus we hebben deze bekendmaking bewust niet aangekondigd.

Hoe hebben jullie de winnaars bepaald?
Dat hebben wij niet gedaan, dat hebben jullie gedaan. We hebben 1 september als peildatum genomen en zijn toen tot een jaar terug gaan kijken in onze database. Alle reviews in die periode tellen mee, wij hebben alleen de drempel bepaald. Om kans te maken moeten escape rooms minimaal een 8,5 halen en minimaal 50 reviews in die periode hebben. Daarnaast vinden we ook dat het aantal stemmen wat zwaarder mee moet tellen en als we dat combineren komen we tot het volgende eindlijstje:

Deze 11 escape rooms scoren excellent en mogen zich Publieksfavoriet 2017 noemen. Publieksfavoriet omdat het duidelijk moet zijn dat het gaat om de mening van jullie, onze bezoekers. Wil dat zeggen dat de overige escape rooms niet de moeite waard zijn? Zeker niet, een aantal escape rooms zat er zeer dicht tegen aan, de kans is groot dat die escape rooms volgend jaar wel in het lijstje staan! Dit zijn echter, volgens onze bezoekers, de beste escape rooms van Nederland van het afgelopen jaar. We zullen het komend jaar evalueren en kijken waar we eventuele aanpassingen moeten doen. Het kan dus zo maar zijn dat we volgend jaar andere eisen hebben.

Gefeliciteerd!
Dan rest ons niets dan de escape rooms uit bovenstaand lijstje te feliciteren. Proficiat! Naast de eer krijgen jullie binnenkort ook onderstaand bordje (20cm x 20cm) in huis. De bestelling is reeds gedaan, maar de levering laat nog even op zich wachten. Maar dan kunnen jullie vast een mooi plekje reserveren :)

Publieksfavoriet 2017
 

Mentioned escape rooms

Breakout Room Escape Adventure Escaperoom Oss Escaperoom Tilburg Escaping Belgium Kamer 237 Locks & Keys Mama Bazooka OuterGround ROX Escape Experience The Great Escape

Post the first comment

Login to reply