Even voorstellen: Hidden Temple

Geplaatst op 05-02-2018

Zoals je misschien al hebt gezien hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen, "Even voorstellen". In deze rubriek geven we wekelijks een nieuwe escape room de mogelijkheid zich even voor te stellen. Niet te diepgaand, gewoon een korte kennismaking. Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze editie laten we Hidden Temple uit Alkmaar aan het woord.

Hidden Temple

Wie zijn jullie?
Wij zijn Lex en Wendy en wij wonen samen in Alkmaar. Lex is beroepsmuzikant en Wendy heeft haar eigen video bedrijf, gespecialiseerd in promotie- en muziekvideo's. 

Waarom zijn jullie een escape room begonnen?
Nadat we onze eerste escape room hadden gespeeld, waren we direct verslaafd! In korte tijd speelden we vele kamers, zelfs tijdens onze vakanties. Zo was het in Thailand buiten 30 graden en lag iedereen op het strand, maar wij stonden onze hersens te kraken in de plaatselijke escape room. Al snel kregen we het idee om zelf een kamer te bouwen. We wilden alleen niet zomaar een simpele puzzelkamer maken, maar echt een beleving waarbij alle puzzels/opdrachten, aankleding en effecten volledig in thema zijn. We zijn 9 maanden bezig geweest met bedenken, bouwen, aanpassen, fine tunen en alles testen. Inmiddels zijn we nu een maand open en hebben we veel mooie en positieve reacties mogen ontvangen! Het is ontzettend gaaf om te zien dat wat wij bedacht hebben ook zoveel plezier brengt aan andere mensen!

Wat zijn jullie plannen?
Voorlopig focussen wij ons volledig op onze Hidden Temple kamer. Maar het bevalt ons erg goed als escape room eigenaren, dus we sluiten uitbreiding zeker niet uit!

Waarom moeten mensen naar jullie komen?
Het avontuurlijke thema van onze kamer spreekt jong en oud aan! We hebben ook extra veel aandacht besteed aan de aankleding en audio visuele effecten. Dit gaat gepaard met veel verschillende soorten puzzels, zowel traditionele puzzels als technische snufjes, maar allen hebben met elkaar gemeen dat ze geheel in het thema passen. Je stapt buiten de realiteit en word echt meegezogen in het verhaal. Dit begint al bij de entree van onze kamer, maar daar kunnen we natuurlijk verder niets over zeggen, dat moet je zelf ervaren!

Geintereseerd? Bekijk dan het profiel van Hidden Temple op onze website.

Gerelateerde escaperooms: Hidden Temple

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu