Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Maryse greven

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

14-06-2020

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

1 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

Veelzijdige puzzels, zit goed in elkaar en meerde wauw-momenten!

Deze fantastische kamer hadden we nog tegoed, omdat het vanwege Corona gecanceld was. We hadden er veel over gelezen/gehoord, maar wisten niet goed wat we ons erbij voor moesten stellen. De ontvangst was al heel gezellig. We hebben lang met Marieke gekletst en genoten van de mooi aangeklede ruimte waarin we konden wachten. Marieke gaf aan in de Corona periode een puzzel te hebben vernieuwd, wat het wel ietsje lastiger zou kunnen maken, dus we waren benieuwd.

Wát een gave kamer. Prachtige ruimtes, mooi afgewerkt, verschillende uitdagende puzzels en meerdere wauw-momenten. In elke nieuwe ruimte riep er wel iemand “wauw!”. Alleen al door een bepaalde geur in een specifieke ruimte waande je je in een andere wereld. Na het spelen hebben we met Marieke even nagepraat en zijn we vervolgens nog even door de kamer heen gegaan. Fijn om nog even terug te kunnen en heel bewust naar de prachtige ruimtes te kunnen kijken. Ook erg leuk om te zien hoe bepaalde puzzels in elkaar zaten waar je tijdens het spelen misschien niet mee bezig bent geweest.

Wij zijn inmiddels een ervaren groep spelers van 6 personen en zijn erg enthousiast uit deze kamer gekomen. We hebben weer nieuwe dingen ontdekt die we nog niet eerder hebben gezien. Daarnaast had iedereen continu wel wat te doen in de kamer. Een absolute aanrader dus, ook zeker voor ervaren spelers!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


  • Gezellige ontvangst
  • Prachtige ruimtes!
  • Uitdagende spellen
  • Geen!

 

0 reviews