Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Goodluck

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

06-11-2022

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

1 kamers gespeeld


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 06 november 2022

Adembenemend

Wat een prachtige kamer. Vandaag met een groepje van 5 de kamer betreden. Voor mij de 2e keer dat ik een escape room bezoek en volgens mij ben ik meteen verpest voor alles dat er eventueel hierna nog komt. Zo mooi en prachtig in elkaar gezet. Bij aankomst op de locatie word je al uitgenodigd om naar binnen te gaan. De ontvangstruimte is al super aangekleed binnen het thema en heeft een welkome warme uitstraling. De ontvangst door de gastvrouw is al heel warm.

Ik had vooraf even de samenvatting van het verhaal op Wikipedia gelezen. Je hoeft het sprookje niet te kennen, maar wel leuk dat je elementen uit het verhaal herkend. Het is geen sprookje waar ik als kind dol op was, omdat het alle kanten op gaat. Maar ik droom veel, dus met het begrip ‘alle kanten op' heb ik wel wat. Het verhaal bij aanvang is eigentijds, maar toch gekoppeld aan het verhaal van Alice in Wonderland.

De spellen waren boeiend en je moet echt goed zijn in het combineren van meerdere elementen en puzzels in een kamer. Wij hebben het spel niet in de reguliere tijd gehaald, maar we kregen wat extra tijd, waardoor we het spel toch konden uitspelen.

Doordat we met zijn vijven waren, heb ik wat oplossingen van puzzels gemist. Dat is heel jammer, maar geeft mij eventueel nog een keer de gelegenheid om over geruime tijd nog een keer te gaan! En dat is zeker de moeite waard!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


  • Sfeer
  • Goede service
  • Puzzels
  • Beleving
  • Moeilijkheidsgraad
  • Verhaal
  • Goede begeleiding
  • Diversiteit

 

0 reviews