Spelen in een escape room promotiefilm?

Geplaatst op 19-06-2016 door the-loophole

Sinds de opening in mei 2016 gaat het goed met escape room the loophole in Utrecht. Om aan iedereen te laten zien wat onze unieke break-in room te bieden heeft willen we een promotiefilm opnemen. Hiervoor zoeken we nog een geschikt team dat gratis komt spelen!
Je kan gewoon als team spelen zoals je gewend bent en ziet jezelf terug in ons promotiemateriaal. Ook vinden we het leuk op camera te horen wat je verwachtingen zijn en hoe je het vond. We gaan het materiaal eind juni/begin juli doordeweeks opnemen, datum in overleg.
We zoeken een team van 3, 4, 5 of 6 personen die fanatiek willen spelen en ervaring hebben met escape rooms. Zijn jij en je teamgenoten hiervoor in? Meld je team aan via Facebook en leg uit waarom wij jullie moeten kiezen.

Gerelateerde escaperooms: The Loophole

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu