Gebruikersonderzoek escapetalk.nl

09-10-2019

Wesley, loopt momenteel stage bij Lift 3 (het webdevelopement bedrijf van Pim), waar we bezig zijn met de nieuwe versie van escapetalk.nl. Nu hebben we zelf de afgelopen jaren natuurlijk al veel input gekregen van jullie, maar aangezien Wesley voor zijn opleiding een onderzoek moet doen, leek het ons een perfect moment om jullie allemaal eens massaal om jullie mening te vragen.

Wij hebben natuurlijk gezegd dat wij de allerleukste bezoekers van heel het internet hebben, dus mocht je een paar minuten over hebben (het zijn maar 5 vragen), als je deze enquête in zou kunnen vullen help je Wesley ontzettend! En ons, en uiteindelijk jezelf :) Want we nemen je mening erg serieus en waar mogelijk nemen we jullie input zeker mee naar de nieuwe versie van de website!

 


 

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu