Escape Weekly 38

23-09-2016

We verzamelen wekelijks al het escape nieuws.

Nieuws

Bij Locks & Keys in Tilburg heeft een team niet alleen de hoogste score (150.317 euro) tot nu toe neergezet maar ook de jackpot van 922,50 euro (!) uit de bank weten te stelen! Op Facebook is een foto te vinden van het gelukkige team.

Mystery House Valkenburg laat op Facebook weten dat de nieuwe kamers, door populariteit van de huidige kamers, vertraging oplopen. Dus voor de liefhebbers wordt dat nog iets langer volhouden.

Escaperoom Appeltern heeft het thema van de laatste kamer onthuld op Facebook: Moordkamer De Blauwe Sluis. Van deze kamer hebben ze er twee gemaakt zodat je tegen elkaar kan spelen.

Bij Epic Escape in Waalwijk zijn ze druk bezig met de promotie video voor hun escaperoom. Op Facebook plaatsten ze een klein voorproefje.

Acties & Kortingen

  • Als je momenteel bij Escape Room Uden de code van de kluis weet te vinden kun je een exemplaar van Escape Room The Game mee naar huis nemen. Een betere deal kunnen wij niet bedenken.
     
  • Op de site van EscapeRoomDay zijn inmiddels diverse acties te vinden voor 1 oktober.
     
  • Vergeet ook het steeds wisselende aanbod aan kortingen op GroupOn en ticketveiling.nl niet.
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties of kortingen gevonden? Laat het ons vooral weten!

Aanbiedingen

Bekijk deze aanbiedingen eens of bezoek onze shop.

Gerelateerde escaperooms: De Loods, Epic Escape Waalwijk, Escape Room Appeltern, Escape Room Mystery House Valkenburg, Locks & Keys

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu