Escape Weekly 1 - 2017

06-01-2017

Een mooi begin van het nieuwe jaar: Deze week passeerden we de mijlpaal van 1000 reviews en 300 locaties (met 548 kamers). En dat binnen een half jaar tijd. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar bedankt daarvoor allemaal!

Nieuws

- Mocht je het gemist hebben, eerder deze week hebben we een interview met Project Escape online gezet.

- In Hoorn zijn er plannen voor een nieuwe evenementenhal. Goed nieuws voor de escape room liefhebbers in de buurt, escape rooms maken ook deel uit van het plan!

- Break Out Evenementen in Swalmen kondigde de opening van hun nieuwe kamer Egypte aan op Facebook. Hij is niet eenvoudig, daarom krijg je 1,5 uur de tijd.

- Bekend met ABC's sitcom The Middle? Deze week ontsnapten ze uit een escape room in een aflevering. Bekijk hier de trailer of zoek aflevering 10 van seizoen 8, genaamd Escape Orson, even op.

Acties & Kortingen


Vacatures
  • Geen vacatures deze week.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Aanbiedingen

Bekijk deze aanbiedingen eens of bezoek onze shop.

Gerelateerde escaperooms: Break Out Evenementen, Escape Room Plasmolen, Escape room Zuid Friesland, Escaperoom Brabant Tilburg, Escaperoom De Witte Kamer, Escaperoom in Gouda, Project Escape Nijmegen, Weerribben Survival

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu