Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Escape Weekly 3 - 2021

Inmiddels is de lockdown helaas officieel verlengd en druppelen langzaam ook berichten binnen van escape rooms die de deuren definitief sluiten vanwege de Corona crisis. We wensen iedereen nogmaals heel veel sterkte. We kunnen niet wachten op betere tijden zodat we allemaal weer naar hartenlust kunnen escapen.

Nieuws

  • Nog op zoek naar een leuke bestemming voor de cadeaubonnen die je met de feestdagen kreeg? Check dan onze lijst met cadeautips eens!
     
  • Real-life horror fanaten opgelet! De makers van Amsterdam Catacombs & Entered: I Can Hear You komen met iets nieuws: The Nightmare of Eveline Shadow. Deze verhaal-gedreven beleving met professionele acteurs zal zich afspelen op meerdere verdiepingen van een hotel in Amsterdam. Het is maar voor een bepaalde tijd te boeken en zou moeten beginnen in het eerste kwartaal van dit jaar. Meer info vind je op de website, of check de trailer. Wie durft?
     
  • EscapeOord liet ons weten dat je daar online escape spellen kan bestellen die te spelen zijn met vier teams, ieder vanaf zijn eigen locatie. Ieder heeft zijn eigen informatie, over de post en op het scherm, die je samen moet combineren om het verhaal te ontdekken. Wie heeft het al gespeeld?
     
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 
  • De thuisgame Kidnapped van The Great Escape loopt goed en om dat te vieren geven ze een exemplaar weg. Donderdag maken ze de winnaar bekend.
     
  • Mystery Games heeft een speciale code speciaal voor jullie aangemaakt. Als je de code ESCAPETALK gebruikt zijn de spellen met 5 euro korting te boeken. Dit geldt zowel voor onze online escape Escape Dreams als voor het murder mystery Murder in Salem.
     
  • MJ Escape in Dordrecht heeft de tarieven verlaagd voor groepen van 2,3 en 4 pesonen. Vanaf 5 personen kun je 2 of meer kamers boeken met bovenstaande tarieven plus 10 euro korting per escape room.
     
  • Escape Room The Game heeft een gratis 15 minuten durende demo game, Huisarrest, online gezet. Je kan het zelf printen en spelen
     
  • Escape Room 0164 komt samen met PuzzlePack met een escape beleving voor thuis: Matchfixing The Game - EUR2020. Als je de kortingscode ESCAPE15 gebruikt krijg je 15% korting.
     
  • Bij Questomatica kun je 20 euro korting winnen als je meespeelt met hun wekelijks raadsel op Facebook.
     
  • Vroege vogels korting bij Roba Festa! Op zaterdag en zondagochtend ontvang je 20% korting op de kamerprijs.
     
  • Als je de snelste tijd neerzet in de 'Het Geheim van Schrobbeler' kamer win je een gratis bezoek aan een van de andere escape rooms bij Locks & Keys in Tilburg.
     
  • Escape Room 0164 liet ons weten dat ze het hele jaar door de volgende acties hebben lopen: Ontsnappen jullie binnen 45 minuten zonder tips? Dan is De Juwelier van de Onderwereld geheel gratis. En speelt er een jarige mee, dan speelt deze persoon gratis mee (op vertoon van een geldig identiteitsbewijs).
     
  • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
     
  • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
     
  • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
     
  • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
     
  • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
     
  • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
     
  • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
     
  • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
     
  • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
     
  • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
     
  • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
     

Vacatures
  • Op zoek naar een leuke stageplek en even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de stage vacatures voor front-ender of back-enders hier.
     
  • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
     
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren