3 jaar escapetalk.nl giveaway #7 - Escaping Belgium

05-08-2019

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat we met Escapetalk.nl dit jaar 3 jaar bestaan. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan: om het met jullie allemaal te vieren, gaan we elke week een escape weggeven! We hebben de hele top 10 locaties van onze site bereid gevonden om hieraan mee te werken!

Deze week is het tijd voor Escaping Belgium in Retie. Een van de eerste kamers die we bezochten, nog voor escapetalk.nl online was, was Erzsébet. We kregen deze kamer aangeraden van andere eigenaren. We zijn nu 3 jaar verder en ze zijn inmiddels weliswaar hard aan het werk aan de opvolger, waar iedereen razend benieuwd naar is, maar Erzsebet staat nog steeds hoog aangeschreven. Niet voor niks werd deze spannende kamer zowel in 2018 als 2017 verkozen tot publieksfavoriet. We zijn dan ook blij dat we deze kamer mogen weggeven!Wat geven we precies weg?

  • We mogen een escape voor Erzsébet bij Escaping Belgium weggeven.
  • Wanneer je gaat spelen mag je ook helemaal zelf weten (zolang je van te voren een beschikbaar tijdslot reserveert).
Wat moet je er voor doen?
  • Like onze Facebook pagina (vergeet dit niet!) en deel dit bericht openbaar op Facebook.
  • De actie loopt tot we de volgende actie publiceren (maandag 12 augustus).
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Je mag deelnemen aan meerdere giveaways.
Veel succes! En tot volgende week?

Gerelateerde escaperooms: Escaping Belgium

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu