3 jaar escapetalk.nl giveaway #16 - Escape Room 0164

07-10-2019

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat we met Escapetalk.nl dit jaar 3 jaar bestaan. Dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan: om het met jullie allemaal te vieren, gaven we 10 weken lang elke week een escape weg! We hadden de hele top 10 locaties van onze site bereid gevonden om hieraan mee te werken! Het was een ongekend succes en daarom gaan we gewoon nog even door :)

Ook deze week hebben we weer een mooie giveaway voor jullie! We zijn zelf helaas nog niet bij Escape Room 0164 geweest, maar ze hebben met hun kamer De Juwelier Van de Onderwereld in korte tijd bijna 100 reviews verzameld met een gezamelijke score van 9.3. Daarmee staat ze ook in onze top lijst van kamers. Dus volgens jullie is deze kamer zeker de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast zijn ze inmiddels ook al bezig met de bouw van een tweede kamer. Ze zitten dus niet stil daar in Bergen op Zoom. We zijn dan ook heel blij dat we een escape mogen weggeven! Doe dus snel mee om kans te maken!

3 jaar escapetalk.nl giveaway #16 - Escape Room 0164

Wat geven we precies weg?

Wat moet je er voor doen?
  • Like onze Facebook pagina (vergeet dit niet!) en deel dit bericht openbaar op Facebook.
  • De actie loopt tot maandag 14 oktober.
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Je mag deelnemen aan meerdere giveaways.
Veel succes!

Gerelateerde escaperooms: Escape Room 0164

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu