3 jaar escapetalk.nl giveaway #1 - The Great Escape

24-06-2019

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn dat we met Escapetalk.nl dit jaar 3 jaar bestaan. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan: om het met jullie allemaal te vieren, gaan we elke week een escape weggeven! We hebben de hele top 10 locaties van onze site bereid gevonden om hieraan mee te werken!

We beginnen met The Great Escape uit Zwolle. Door jullie verkozen als een van de publieksfavorieten van zowel 2017 als 2018. Voor ons is het al weer 2 jaar geleden dat we in Zwolle waren. We speelden er destijds met veel plezier The Prison Cell (nog steeds de beste ecape room met gevangenis die we ooit hebben gespeeld) en The Experiment (voor ons het eerste bewijs dat escape rooms met acteurs te gek kunnen zijn!). Inmiddels hebben ze zelfs twee locaties, net een nieuwe kamer, The Courtroom, geopend en komt de volgende, The Mission, er al weer aan. En in de tussentijd hebben ze The Mailroom ook nog geupgrade naar The Lost Package. Maar ook voor VR ervaringen kun je terecht in Zwolle. Ze zitten dus niet bepaald stil daar!

The Great Escape

Wat geven we precies weg?

  • We mogen een kamer naar keuze weggeven (let wel op het aantal personen per kamer).
  • Wanneer je gaat spelen mag je ook helemaal zelf weten (zolang je van te voren een beschikbaar tijdslot reserveert).
Wat moet je er voor doen?
  • Like onze Facebook pagina en deel dit bericht openbaar op Facebook.
  • De actie loopt tot we de volgende actie publiceren (maandag 1 juli).
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Je mag deelnemen aan meerdere giveaways.
Veel succes! En tot volgende week?

Gerelateerde escaperooms: The Great Escape

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu