1) GEEN spoilers. Daar zit niemand op te wachten.
2) Wees aardig tegen elkaar.

Digitale escape room in het Engels

#1
Ik ben op zoek naar een digitale escape room van 1 uur in het Engels die wij met het werk kunnen doen (we zullen onszelf in teams verdelen).
Verborgen verleden duurt helaas te lang. Liever niet de variant dat iemand namens jou de kamer speelt op camera. Hoeft niet gratis te zijn.
Alle tips zijn welkom! Dank!!

Re: Digitale escape room in het Engels

#2
Hey!

Wat leuk om dat met werk te doen!
Als je inmiddels nog niets gevonden hebt, wil ik je graag wijzen op www.wackywheels.nl/mystery-games. Normaal gesproken organiseren we escape game roadtrips, maar die moesten we nu annuleren vanwege corona. Daarom zijn we met een digitale variant begonnen, waarvan we net vandaag de 2e hebben uitgebracht. Alles is in het Engels. We hebben zelf geen tijdslimiet erop gezet, maar de meesten die het alleen doen zijn er zo'n 1.5 tot 2 uur mee bezig. Als je in teams werkt, zou het dus goed kunnen dat het iets sneller gaat.

Je kunt kiezen om het vanaf het scherm te spelen of te printen. Antwoorden submit je digitaal en daar kun je ook om een hint vragen. Je persoonlijke scorecard houdt de score bij en uiteindelijk zie je je plaats op het globale scorebord.

Veel plezier!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron