1) GEEN spoilers. Daar zit niemand op te wachten.
2) Wees aardig tegen elkaar.

Re: Unieke concepten/opdrachten escape rooms

#11
Veel van de kamers die je noemt hebben vooral ook hele hoge reviewcijfers. Veel kamers die extreem hoge cijfers hebben, krijgen die omdat ze iets bijzonders hebben (goed verhaal, prachtig decor, gave puzzels). In die categorie bv The End in Zoetermeer, hele spannende beleving, tot in de puntjes uitgewerkt. Of The Courtroom en Experiment bij The Great Escape in Zwolle (zie reviews).
Qua echt ander concept kwam in me op Pandora's Box bij Escape Helmond. Daar speel je in 2 teams tegen elkaar dezelfde puzzels (elk team in z'n eigen ruimte), waarbij je ook nog een tactische volgorde moet aanhouden want het snelste team per puzzel gaat er met de beloning vandoor. Wij vonden op deze manier battlen erg leuk omdat je onder continue tijdsdruk staat (voor ervaren escapers is het wel aan te raden in kleine teams te spelen bv 2-2).

Re: Unieke concepten/opdrachten escape rooms

#13
Ik heb een paar weken geleden een bedrijfsescaperoom gedaan bij frisdrankenfabriek Vrumona... en daar zaten ook opdrachten in waarbij je dingen moest proeven; dat had ik nog nooit meegemaakt in een escaperoom. Ik heb er een artikel over geschreven voor Nederland Voedselland:

https://www.nederlandvoedselland.nl/art ... ankfabriek

Sowieso interessant om te zien dat escaperooms ook worden ingezet als een serieuze tool om een boodschap over te brengen in zakelijke contacten.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron