1) GEEN spoilers. Daar zit niemand op te wachten.
2) Wees aardig tegen elkaar.

Geopende escape rooms?

#1
Hoi,

Ik kan niet wachten om weer te kunnen escapen (in Nederland), waardoor ik mij afvraag onder welke stap van het stappenplan de escape rooms vallen om weer open te gaan. Her en der lees ik dat er al weer kamers open zijn, dus misschien dat het per gemeente verschilt maar dat maakt het niet heel overzichtelijk, waardoor ik niet weet waar ik moet zoeken. Is er iemand die mij meer over de regels kan vertellen wanneer alle kamers weer open mogen (voor huishoudens of meer) en welke nu al open zijn?

Ik lees het heel graag :)

Groeten,
Marinde

Re: Geopende escape rooms?

#2
Toevallig bij Down The Hatch (van Flight 815 en Molly's Game) op de website gezien dat zij vanaf 19 mei open gaan voor 2 personen en vanaf 9 juni voor 4 personen. Ik weet alleen niet of zij gewoon hun eigen plan trekken, of dat dit voor alle escape rooms zo is.

Re: Geopende escape rooms?

#5
Het hangt af onder welke tak ze vallen. Sommige vallen onder sport en mogen daardoor legaal open op de 19de. De rest valt onder recreatie en daar staat de datum nu op 9-6. Maar ook dat kan nog vervroegt of verlaat worden door de persconferentie van dinsdag.

Eerlijk is het niet en het maakt het voor ons natuurlijk ook niet makkelijk.

Re: Geopende escape rooms?

#6
Inmiddels heb zelf al een aantal escape rooms kunnen reserveren. Aanstaande vrijdag gaan mijn vriendin en ik Bloody Mary en Soup du Jour spelen bij Rock City Escape. En begin juni staan Flight 815 (al in december betaald) en Molly's Game bij Down The Hatch op de planning. Voor De Meisjeskamer en The Dome (in januari al betaald) moet ik nog een nieuwe afspraak maken, maar dat wordt waarschijnlijk ook juni. Super blij dat we eindelijk weer kunnen escapen :D!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron