1) GEEN spoilers. Daar zit niemand op te wachten.
2) Wees aardig tegen elkaar.

Enquête voor school

#1
Voor school ben ik bezig met een start up project, het doel van dit project is om een eigen product op de markt te brengen. Daarvoor moet ik natuurlijk wel weten of er ook interesse is voor het product. Daarom wil ik jullie vragen om de enquête in te vullen.

Het product is een escape koffer.
Het is eigenlijk een escape room die je thuis kan spelen. Je krijgt dan een koffer thuis gebracht met daarin een verhaallijn en verschillende raadsels en puzzels, deze moet je binnen 1.5 uur oplossen.
Je kunt de koffer huren bij een bepaald bedrijf, dit bedrijf zorgt er dan voor dat de koffer rond de juiste tijd bij jouw thuis geleverd wordt. Als je na 1.5 uur uitgespeeld bent komt het bedrijf de koffer weer ophalen.

https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics ... JXiT1O1wjQ

Groeten Kevin :D

Re: Enquête voor school

#2
Ingevuld. Echter heeft je enquete veel onlogische vragen en antwoordopties. Los daarvan, lijkt me dit niet echt een succesvol concept. Er wordt vermeld dat het bedrijf de escape koffer komt brengen en halen. Hoe wil je dat gaan doen als iemand aan de andere kant van het land m besteld? En hoeveel koffers gaan er gemaakt worden? Als het er maar 1 is, is het kostentechnisch ook niet interessant lijkt me als je m maar een paar keer per dag kunt verhuren. En zo kan ik nog wel tig dingen bedenken waarom dit geen succes gaat worden, maar ik wil niet te negatief zijn :P . Succes met jullie start-up project!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron