1) GEEN spoilers. Daar zit niemand op te wachten.
2) Wees aardig tegen elkaar.

Ubisoft VR Escape Rooms

#1
Het valt me op dat er vrij veel dubbele VR Escape Rooms op EscapeTalk staan. Deze zijn natuurlijk extern ingekocht bij Ubisoft enzo en deze zijn allemaal dezelfde "kamer" or spel.

Escape The Lost Pyramid --------------
Beyond Medusa's Gate --------------
Prince of Persia - The Dagger of Time --------------
En buiten de Ubisoft kamers zijn er ook nog wel wat dubbele VR kamers te vinden. Nou kunnen de kamers natuurlijk qua cijfer verschillen van elkaar door service, ruimtes, de apparatuur. Maar zou het niet handiger zijn om dit soort "inkoopbare" kamers een aparte sectie te geven en dat een Escape Room eigenaar kan zeggen "Deze heb ik ook" oid?

Re: Ubisoft VR Escape Rooms

#2
Was me ook al opgevallen ja, maar had nog niet gezien dat het er ZO veel waren. Maar goed idee om dit beter aan te duiden. Of, als dat mogelijk is, dat voor die VR kamers de score voor Sfeer en Service apart genomen wordt en per locatie geldt en de score voor Puzzels gewoon een algemene gemiddelde score wordt van alle locaties bij elkaar?

Re: Ubisoft VR Escape Rooms

#3
Hoewel ik jullie enthousiasme waardeer is dit niet iets wat we op korte termijn gaan realiseren helaas. We zijn al blij als we de nieuwe versie afgerond hebben straks :)

We melden overigens helemaal onderaan de pagina wel als de kamer op meerdere locaties te spelen is. We zullen wel even kijken of we het onderling linken van deze kamers wat beter kunnen aanpakken. Nu moet dat nog per kamer gebeuren, waardoor sommige links niet gemaakt zijn.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron