Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Next level escapetalk

SemSemEscape MasterLid sinds: 15-06-2018

6 maanden geleden Laatst bijgewerkt:
11-06-2023 19:39

Hoe meer je gaat escapen, hoe meer kamers je al hebt gespeeld en hoe moeilijker het wordt om samen met anderen een kamer te vinden.
Laat me voorop stellen dat dit de ideale site is als je reviews wil lezen over escaperooms, maar wellicht zou er nog een mooie mogelijkheid liggen om deze site zo in te richten dat het connecten met andere escapers nog makkelijker gaat. Er bestaat tevens al een berichten sectie 😉
Op dit moment vind ik de profielen van mensen soms erg lastig te vinden waardoor het moeilijker is om te kijken wat iemand heeft gereviewd en dus heeft gespeeld. Is het wellicht een mogelijkheid dat er een zoekfunctie komt om ook op personen te kunnen zoeken?
Als je dan eenmaal op iemands profiel bent kun je alle reviews zien, heel fijn om te checken wat iemand al heeft gespeeld. Alleen schrijft niet iedereen over alle kamers reviews en daardoor mis je soms kamers die ze wel gelogged hebben als "gespeeld", maar dan niet naar voren komen in het lijstje. Is het wellicht een idee om op ieder profiel een overzichtje (bijvoorbeeld een lijstje, of lijst 🤪😉 te hebben met alle kamers die iemand heeft gespeeld?

Mensen ontmoeten en samen escapen is het allerleukste wat er is, misschien dus goed om in te zetten op interactie, wellicht ook in de vorm van een volgfunctie en tagfunctie oid🙂

Gewoon wat vragen/ideeen die in me opkwamen, wellicht herkennen mede escape room fanatiekelingen dit en kan er eens naar gekeken worden 😊


romoromoEscape ExpertLid sinds: 07-11-2020

6 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Ja sem. Ik vind dat dit ook een goede toevoeging is op deze site. Het is zeker interessant wat anderen vinden van een kamer.  En dat is nu lastig te zien


MariekeMariekeEscape EnigmaLid sinds: 02-03-2020

6 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Ja, ik denk dat meer mensen (incl mezelf) dat een goede aanvulling zouden vinden 😀


PimPimEscape ExpertLid sinds: 10-04-2016

6 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Goede ideeën!

- Alle gespeelde kamers en games op een profiel / reviews tonen waar die beschikbaar zijn. (Deze zet ik meteen op ons lijstje)
- Volg en tag functies staan al heel lang op ons lijstje. Net zoals 'vrienden worden'.

Wat bedoel je met zoeken op profielen van mensen? Ga je dan zoeken op naam? Dan moet je maar net de naam van die persoon weten? Ik ben even op zoek naar hoe we dit het beste zouden kunnen doen?

We hadden eerder ook een meet-up functie, maar daar werd eigenlijk amper gebruik van gemaakt. Is dat iets wat 'veel' (meer dan 10) mensen terug zouden willen zien?

Even wat achtergrond info / complete transparantie: Sinds 2016 is Escapetalk een passieproject van me. Daar zijn heel, heel, heel, heel veel uren (en geld) in gegaan 😃 Dat kan niet eindeloos doorgaan, daarom focusen we de laatste tijd wat meer op de abonnementen / functies daarvoor. Wanneer we zaken kunnen opleveren is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van onze programmeurs / drukte op kantoor.

Nieuwe functies waar we aan werken (de eerste 2 zijn we het verst mee)

- Minder interessant voor jullie als spelers, maar een aparte review pagina voor eigenaren met een abonnement (zelfde als de gewone review pagina maar dan zonder andere reviews / ruis, puur een pagina met het review formulier, waar ze zelf een tekstje boven kunnen plaatsen). Deze staat in principe klaar.
- Deals sectie (hier kunnen eigenaren met een abonnement last-minutes / deals aanbieden) - deze worden ook vermeld op de locatie / kamer / publisher / game pagina's (als ze dat aanzetten) / Escape Weekly en gaat ook te filteren zijn op de kaart. Hier moeten de puntjes nog even op de i. Later gaan we toevoegen dat je je ook kan aanmelden en notificaties krijgt als er nieuwe deals zijn. Misschien ook nog een last-minute oproep deel, waar eigenaren (met een abonnement) dan weer notificaties van kunnen krijgen en op kunnen reageren. Maar dat is voor later.
- Verbeteringen advertentie gedeelte (specifieker targeten en waarschijnlijk gaan we de kosten nog wat drukken) - Hier zijn we een heel eind mee
- Verder zijn er nog wat bugs die opgepakt moeten worden

Iets verder in de toekomst:
- Gamification (challenges / badges etc) - hier is al een begin aan gemaakt
- Verbeteringen statistieken onlineafspraken koppeling - hier is al een begin aan gemaakt

En qua content willen we de EVEN VOORSTELLEN sectie weer nieuw leven in gaan blazen (dit waren korte interviews met nieuwe escape rooms), net als een nieuwe "EVEN BIJPRATEN" sectie, waar we korte interviews doen met escape rooms.

Suggesties zijn altijd welkom! Maar dan hebben jullie een beetje een idee wat er speelt 😃


CarfixerCarfixerEscaperLid sinds: 06-09-2018

5 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Ik kom op het moment helemaal niet op iemands profiel. Ik kan niet op de naam klikken, en als ik op de foto klik kom ik op de Escape Room uit waar ik de review lees.


Bugje?


PimPimEscape ExpertLid sinds: 10-04-2016

5 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Quote van: dennis_wagemaker

Ik kom op het moment helemaal niet op iemands profiel. Ik kan niet op de naam klikken, en als ik op de foto klik kom ik op de Escape Room uit waar ik de review lees.


Bugje?


Yes! Ontstaan doordat we ergens anders een soortgelijk probleem dachten te hebben opgelost. Zou nu op beide plekken moeten werken 😃 Excuses!