Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

sommige reviews worden niet geplaatst

jaspercramjaspercramEscape ExpertLid sinds: 07-11-2017

10 maanden geleden Laatst bijgewerkt:
09-06-2023 09:47

Goede morgen,


Ik heb de afgelopen dagen een paar reviews geschreven. Sommige worden geplaatst, maar anderen niet. Ik kan alles invullen. Aan het eind krijg ik een overzicht pagina met wat ik allemaal ingevuld heb. als ik daar 'submit' doe (ik weet even niet meer zeker of de button zo heet), kom ik weer terug bij de pagina van de kamer. Het viel met op dat ik geen groene checkbox kreeg met de mededeling dat de review geplaatst is. Maar ook geen mededeling dat er geen review geplaatst is. Ik weet niet of het aan de kamers ligt, maar een van de kamers waar het niet bij lukte was https://escapetalk.nl/escaperoom/ctrl-alt-esc-escape-rooms/detention/ . 


bij anderen, zoals https://escapetalk.nl/escaperoom/sherlock-the-official-live-game/sherlock-holmes-escape-room/ lukt het niet om een (jpg) foto toe te voegen. Ook niet als ik dat bij 'edit review' nogmaals probeer.


Weet iemand wat er mis gaat?


jaspercramjaspercramEscape ExpertLid sinds: 07-11-2017

10 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Vandaag nogmaals geprobeerd en weer niet gelukt. Ik dacht misschien dat er een soort spam bescherming in werking ging (wat een escape room gedachte!) als ik te veel reviews in één dag zou schrijven. Maar dat blijkt ook niet het geval.


PimPimEscape ExpertLid sinds: 10-04-2016

10 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Ha Jasper,

Ik zal zo even op je e-mail reageren en om wat meer info vragen, zodat we kunnen uitzoeken wat er precies misgaat.

Om je een idee te geven: Op dit moment zijn er vandaag nog 21 reviews geplaatst, dus het plaatsen van reviews lijkt wel te werken. Maar goed, dat het in sommige gevallen toch lijkt mis te gaan moeten we wel even goed onderzoeken. Want dan is niet de bedoeling!

Ik ga je nu meteen even e-mailen.