Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

hoe kan ik een buitenlandse kamer aanmelden?

jaspercramjaspercramEscape ExpertLid sinds: 07-11-2017

10 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Ik zag dat het met de nieuwe versie van de site ook mogelijk is om kamers buiten de BeNeLux te reviewen. Hoe kan ik buitenlandse kamers hiervoor aanmelden?


MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18-03-2018

10 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Hoi Jasper,


Je kan buitenlandse kamers aanmelden door onderaan de pagina te klikken op 'Aanmelden escape room'. Je start dan eerst met een locatie toe te voegen en nadat je de locatie (organisatie) hebt toegevoegd, kan je de kamer toevoegen.


Ik hoop dat dit je helpt!
PimPimEscape ExpertLid sinds: 10-04-2016

10 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Mega bedankt voor de moeite die mensen tot nu toe hebben genomen om locaties en kamers aan te melden! Dat kan via deze link: https://escapetalk.nl/escaperooms/submit-escaperooms/

Mocht je je afvragen waarom je kamer / locatie nog niet getoond word? We lopen achter met het verwerken van die aanmeldingen. Er waren wat probleempjes met de kaart, maar ik verwacht dat we dat vandaag hebben opgelost waardoor we daarna (morgen / volgende week) eindelijk kamers en locaties goed kunnen toevoegen.

Er word overigens momenteel nog elke (werk)dag aan Escapetalk gewerkt. We zetten niet altijd diezelfde dag de aanpassingen nog door, maar achter de schermen is er al veel aangepast, gefixed en toegevoegd (we pakken ondertussen gewoon door). Mocht je dingen tegenkomen: We ontvangen feedback het liefste via de bug report tool of via de e-mail.