Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

GEZOCHT: Teamleden ;)

StanStanEscaperLid sinds: 13-11-2017

3 maanden terug Laatst bijgewerkt:
13-09-2021 14:27

Hey mede escape room enthousiastelingen,

Inmiddels ben ik al een aantal jaar groot fan van escape rooms en ik heb inmiddels ook al flink wat kamers gespeeld. Wat voor mij echter een probleem is, is dat ik nét wat enthousiaster ben over escape rooms dan veel mensen om mij heen. Wat uiteindelijk resulteert in dat ik - voor mijn gevoel - veel te weinig kamers speel.

Ofwel; via deze weg een zoekertje 😉. Zijn er andere enthousiastelingen met hetzelfde probleem? Of is jullie team op zoek naar uitbreiding? Let me know!

Om wat meer informatie over mezelf te delen. Ik ben Stan, 24 jaar oud en kom uit Zuid-Oost Brabant. Inmiddels heb ik zo'n 30 kamers gespeeld in binnen- en buitenland, maar er staan nog heel veel kamers op mijn verlanglijstje. Naast escape rooms ben ik een groot liefhebber van pretparken. Jezelf onder kunnen dompelen in een hele nieuwe wereld, daar haal ik veel energie uit! Vandaar ook dat escape rooms zo binnen mijn straatje vallen.

Mocht je het leuk lijken om samen eens wat kamers te spelen, dan lijkt het me tof om een team te vormen! Andere tips zijn uiteraard ook welkom! 😉

Wellicht tot snel!

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18-11-2018

3 maanden terug Laatst bijgewerkt:
13-09-2021 14:27

We hebben een zelfhulpgroep opgericht hiervoor :-)
Als je wilt ben je steeds welkom in ons whatsappgroepje.

Stuur maar een PM.

StanStanEscaperLid sinds: 13-11-2017

3 maanden terug Laatst bijgewerkt:
13-09-2021 14:27

[quote="De Milde Dictator" post_id=847 time=1626876806 user_id=3291] We hebben een zelfhulpgroep opgericht hiervoor :-)
Als je wilt ben je steeds welkom in ons whatsappgroepje.

Stuur maar een PM. [/quote]
Superleuk! Ik kreeg inderdaad ook al een berichtje van Marieke, als het goed is gaat ze me toevoegen aan de groep, leuk! :mrgreen:

soisoiEscape ExpertLid sinds: 13-06-2017

3 maanden terug Laatst bijgewerkt:
13-09-2021 14:27

Hey Stan!

When I started several years ago I had the same problem. If you don't mind teaming up in English, I would love to play with you at some point. I used to organize regular escape rooms MeetUps, open for anyone, but then Coronavirus came and it's been ages since I last organized something with unknown people. I hope to do it again at some point, when it can be considered again safe to do so.

MellliiiyMellliiiyEscape ApprenticeLid sinds: 13-01-2017

2 maanden terug Laatst bijgewerkt:
13-09-2021 14:27

Hoi,Ik liep ook tegen hetzelfde aan en ik heb/had een whatsappgroepje. Vanwege Corona begint het een beetje leeg te raken. Maar daaruit zijn wel enkele personen waaruit ik kan kiezen om een groepje te vormen voor een escape.Daarnaast heb ik ook een pool van collega's waar ik uit kan putten en die worden ook aangevuld met contacten uit mijn whatsappgroepje en vrienden.Daarnaast organiseerde ik voor Corona ook heel veel via NMLK. Met Corona is dat stil komen te staan. SInds juni ben ik weer aan het escapen, en ik ben onlangs ook weer begonnen met Escape meetings via NMLK. Volgende maand staan er 3 voor Nijmegen op de planning en waar ik nog mee bezig ben om in te regelen is 8 kamers in Leeuwarden en Drachten van 22-24 oktober.En zo wil ik verder gaan. Daarnaast wil ik ook tripjes naar het buitenland gaan doen. Als je meer wilt weten, let me know!