Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

AMSTERDAM CATACOMBS

ROMEHROMEHEscape ApprenticeLid sinds: 14-12-2020

3 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Hi allemaal!


Wij hebben vanmorgen de Amsterdam Catacombs gespeeld en zijn nog een beetje aan het napraten over deze “escape room” (jammer dat dit niet op locatie kon in een aparte ontvangstruimte) en vroegen ons eigenlijk af wat het verhaal nu precies is…

Door het langdradige en slecht verstaanbare Engels hebben we dit niet helemaal meegekregen, wat tevens invloed heeft gehad op onze beleving en het spel ook bemoeilijkte. Dit geldt overigens ook voor de verdere communicatie/het hintsysteem via de portofoon. Terwijl wij alle 4 de Engelse taal redelijk goed beheersen.

Verder een toffe ervaring, maar we zitten nog met aardig wat vragen 😂😅 Om het spoilervrij te houden, kunnen jullie mij een privé bericht sturen. 


WAT IS HET ACHTERLIGGENDE VERHAAL? En als we dan toch bezig zijn, wat was jouw ervaring? 😝


CarfixerCarfixerEscaperLid sinds: 06-09-2018

3 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Zal een stukje uit mijn review quoten:

Onze "hulp" praat via een portofoon met je, maar door een nogal sterk Engels accent, de luide achtergrond geluiden en de ruis van de portofoon maakte het moeilijk hoorbaar, waardoor wij het idee kregen dat we het niet goed deden of belangrijke informatie miste.


Ook wij hadden nou niet heel erg idee wat het verhaal was behalve "er is een demon in de catacombs" en dat je een uitweg moet vinden.