Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Escapen in Praag

psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 05-10-2020

1 jaar geleden Laatst bijgewerkt:

Hallo, 


Deze zomer maken wij een escapetripje langs berlijn, praag, bratislava en Neurenberg. Bij alle plekken behalve bij Praag hebben we al escaperooms uitgekomen. 


Maar voor Praag komen we er gewoon echt niet uit. We willen daar +/- 5 kamers spelen. Iemand suggesties welke kamers echt een must zijn?


Verder twijfelen we heel erg over haunted house 2. Hoe eng is deze? Waar is hij qua engheid mee te vergelijken? Raken ze je aan etc?


Ik hoor het graag 😃


MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18-03-2018

1 jaar geleden Laatst bijgewerkt:
18-04-2023 11:15

Even ongegeneerd reclame maken 😉... Als je het leuk vindt om naar podcasts te luisteren kan je van Beyond the Game aflevering 21 Escapen in Praag beluisteren en kan je deze pagina bekijken: https://www.beyondthegame.be/afleveringen/aflevering-21-escapen-in-praag. Hier staan van vier ervaren spelers de top tien kamers van Praag en ook alle kamers die besproken worden in de aflevering.


Over Haunted House 2 kan ik zeggen dat ze je niet aanraken, maar dat deze wel écht heel erg eng is! Hoe eng?! Echt heel erg eng!


psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 05-10-2020

1 jaar geleden Laatst bijgewerkt:

Hey Marloes,

Uiteraard heb ik jullie aflevering al geluisterd 😃. En ook gekeken naar jullie top 10 haha. Maar die zijn toch best wel verschillend, waardoor we nog steeds niet goed weten voor welke 5 of net iets meer.. we moeten kiezen. #keuzestress. 


CasturiiCasturiiEscape EnigmaLid sinds: 04-09-2019

1 jaar geleden Laatst bijgewerkt:
18-04-2023 14:09

Als ik je 5 kamers moet aanraden dan deze:

Nautilus, MindMaze
Haunted House, The Chamber
Haunted House II: Poltergeist, The Chamber
Zodiac Patres, The Chamber
Safe: The Secret of Jack Daniel, The Padlock


Ik kan over de kamers uitwijden, maar dan kun je me mss beter een bericht sturen anders dan wordt dit maar een lang bericht haha.

Praag is naar mijn mening een redelijk overhyped locatie voor escape rooms dus het aanbod van topkamers is verrassend beperkt. Als je nog meer bij deze vijf kamers wil doen dan zou ik deze kiezen:
Opus Magnum
Galactic Pioneers

Mission #53


Qua Poltergeist, het is een befaamde horrorkamer en het hangt af van wat jij eng vindt. Het is echt wel enger dan je in Nederland ziet, en een stuk intenser. Veel scares met een beklemmende sfeer. Ik vond het zelf de beste kamer van Praag en zou zeker aanraden om hem de kans te geven. Gewoon doen dus.


Welke zouden jullie aanraden met twee kindjes van negen en elf? Zou Nautilus geschikt zijn? Ze hebben er ongeveer vijf al gespeeld, wij zijn al iets meer gerouleerd. 


carolinedcarolinedEscaperLid sinds: 11-05-2019

9 maanden geleden Laatst bijgewerkt:

Wonderland van the Chamber is echt leuk met kinderen. Opus Magnum ook prima te doen, wel lineair. Veel plezier!