Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Molly's Game

Voorburg , Nederland

Nu geopend

Top #2

80 minuten

2 - 5 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Molly's Game

YOU MAY ENTER ANY GIVEN MOMENT…

BUT YOU CANNOT LEAVE UNTIL YOU FINISHED HER GAME!

 

HET IS 19-11-1971 ALS DR. KOWALSKI DE DEUR VAN ZIJN PRAKTIJK OPENT ZONDER OOK MAAR TE WETEN

DAT DE REST VAN ZIJN LEVEN DEZE DAG WORDT BEPAALD.


Thema's

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

149 likes

691 bezoekers

93.5% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Populierendreef 966
2272 HW, Voorburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

433 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Onze nieuwe nummer 1!

2.5 jaar geleden bezochten wij bij Down The Hatch The Cooper Case en Flight 815.
Tijdens de gezellige babbel achteraf liet Loran al eens horen dat er misschien plannen waren voor een 3de kamer.
Na een tijdje werd er een tipje van de sluier getoond, de naam.
Molly’s Game.
Liefst 21 maanden is hieraan gebouwd en Down The Hatch heeft een naam hoog te houden.
Een naam die synoniem staat voor belevingen van 80 minuten.
Met erg hoge verwachtingen trokken wij naar Voorburg om hun nieuwste kamer te spelen.

Onthaal:
Buiten dat de evolutie van escape rooms erg hard gaat, was er nog iets anders nieuws op de proppen gekomen. Corona.
Het zal voor geen enkele escape room makkelijk zijn om met de nodige veiligheidsmaatregelen de zaak hartelijk, gezellig en ontspannen te houden.
We waren aangenaam verast hoe we hier op een veilige manier konden spelen. Aan alles was gedacht en tevens bleek het leuke ontvangst en dito babbel niet verdwenen te zijn.
De ontvangstruimte, ja die is er eigenlijk niet. Althans zo mag je die niet meer noemen.
Je zit al een stuk in het spel namelijk. Een fantastisch decor staart naar je toe en ook de inleiding is op een manier zoals we het nog nooit eerder hadden ervaren.

Kamer:
Het verhaal van deze kamer is beperkt, althans voor je start dan toch.
Het is 1971 en we gaan ontdekken wat er juist is gebeurd met DR. Kowalski.
Vanaf het eerste moment voelde we de sfeer en spanning en ik kan niet anders zeggen dat we er meteen ingevlogen zijn.
Mijn angst was dat er de laatste tijd veel om de beleving te doen is, en hoewel het een echte meerwaarde is, gaat dit ooit ten koste van puzzelplezier.
Met veel plezier kan ik melden dat Loran en zijn team niet vergeten zijn wat een escape room in de basis hoort te zijn, een puzzelkamer en liefst een die je als groep uitdaagt.
Wonderwel slaagt deze kamer daarin op elk front. De puzzels zijn uitdagend in moeilijkheid, geven eureka momentjes, af en toe zijn ze goed pittig, maar bijna altijd daagden ze ons als groep goed uit.
Buiten de puzzels is de afwerking van een disney niveau. Je waant je echt in een dokterspraktijk qua stijl en klasse.
Als je denkt alles gehad te hebben zijn er momenten in deze room waar we 2uur hebben over zitten praten. Absolute waanzin van de bovenste plank. Wat die zijn, dat ondervind je zelf wel.

Conclusie:
Wel, eerste tip die ik iedereen wil geven, speel eerst een kamer of 10-30 voor je deze doet.
Wat je hier mee gaat maken is van een ander niveau. Een niveau waar maar zeer weinig kamers aan gaan geraken.

2de tip: geniet van dit spel. Geniet van de custom soundtrack die van een enorme meerwaarde is.
Geniet van het decor, het verhaal, de puzzels en de sfeer.

Alles in deze kamer klopt en ook wij hadden natuurlijk niet alles opgemerkt en zaten tevens ook met vragen. Als je dan Loran vol passie hoort uitleggen wat we gemist hadden doordat we zo snel door de kamer wouden geraken, dan weet je hoe goed deze kamer uitblinkt in zijn details.

Bewaar deze kamer voor een goed moment, speel hem met je vaste groep, kijk uit naar dat moment want het is oh zo de moeite waard.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Loran en zijn team al onze verwachtingen hebben ingelost en die waren hoog.

Met spijt in het hart was het voor ons de laatste room die wij hier voorlopig konden spelen. 😢


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Sfeer
 • Mindfucks
 • Onthaal
 • Puzzels
 • Muziek
 • Decor onthaal

  YourivdbergDe Milde DictatorBoudewijnescape de rupsiloondkmcasturiitimjanssen88MoessLisanneElsaTeunTanyaEscapeRoomRijswijkTheekopjeMarindesilkebeerendsdown-the-hatch

TheekopjeTheekopjeEscape ExpertLid sinds: 23 september 2019 (99 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2020

Lieve Molly..

Het is inmiddels al een flink aantal weken geleden sinds de dag dat ik je heb mogen ontmoeten. Dat ik nu pas deze review over je schrijf, is niet zonder reden. Ik denk dat dit de moeilijkste review OOIT gaat worden.. Hoe ga ik jou beschrijven? HOE!?

21 september 2020, op een mooie maandagavond, reed ik samen met mijn lieve teamgenoten richting Voorburg. Voorafgaand aan jou speelde wij de klassieker flight 815. Maar hoe gaaf die vlucht ook was, diep van binnen keek ik al de hele avond uit naar dat moment. Het moment dat ik je na alle lovende verhalen EINDELIJK mocht ontmoeten.

Dat jouw ontvangst mooi zou zijn, was voor mij geen verassing. Maar dat die ontmoeting op zo’n manier begon? Dat was magisch.. Vanaf moment 1 zat niet alleen ik, maar ook de rest van mijn team volledig onder de kippenvel. En toen waren we nog niet eens binnen..

Stijf van de zenuwen stapte ik de praktijk van Dr. Kowalski binnen. starend naar jouw waanzinnige decor, genietend van jouw eerste puzzels, en luisterend naar de eerste tonen van jouw soundtrack, begon dit avontuur. Waar dit avontuur ons heen zou lijden? Ik had werkelijk geen flauw idee.

Deze vraag werd al snel wat duidelijker toen jij voor het eerst jouw lugubere kant liet zien. Met nóg meer spanning en nieuwsgierigheid dwaalde ik verder af in jouw verhaal, jouw emotionele verhaal. Lopend door jouw spel besefte ik me hoe mooi jij bent. De aankleding, de afwerking, de vormgeving, de indeling. Je zag er uit als een Disney/Efteling-attractie. Maar dan gewoon hier, in Nederland, helemaal voor mij alleen, zonder mensenmassa’s, personeelsleden, of wachtrijen.

Dit alles werd ook nog eens ondersteund door heerlijke puzzels: prachtig vormgegeven, creatief, logisch, afgewerkt, en passend binnen jouw thema en verhaal. Hoe dieper ik afdwaalde in jouw verhaal, hoe meer ik erachter kwam wat je ons nou al die tijd wilde vertellen. De zo genaamde “wtf-momenten” vlogen ondertussen om m’n oren, maar altijd op het juiste moment. Het moment dat je het even niet zag aankomen.

Aan de soundtrack en effecten te merken begonnen we aan de ontknoping van jouw verhaal. Een ontknoping waar ik nogmaals stijf onder de kippenvel zat. Deze eindpuzzel/ontknoping voelde ZO ERG als een finale.. een slotstuk.. Dat gevoel heb ik nog nooit gehad in een escape room. Maar hoe fijn en episch dit moment ook was, ik wist dat ik binnen enkele minuten een deur zou openen, en gefeliciteerd zou worden met het behalen van de kamer. En dat was ergens niet iets wat ik wilde.. Maar het gebeurde toch.. Molly was klaar.

Maar Molly.. ben je dan echt perfect?! Nee. Niks is perfect.

Je kunt zeggen dat het verhaal enigszins aan de ingewikkelde kant is. Je kunt zeggen dat het geluid op bepaalde momenten even stil valt of slecht verstaanbaar is. En zo zijn er ALTIJD nog wel dingetjes. Maar nee, ik kan het niet over m’n hart krijgen om deze kamer een lager cijfer te geven dan een 10. Dat kan niet en dat hoort niet.

Lieve Molly, je was me der eentje <3


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangstruimte
 • Intro (KIPPENVEL!)
 • Decor/afwerking.. (Disney/Efteling niveau)
 • Prachtig afgewerkte puzzels
 • Verhaal (luguber als de pest)
 • Spanning/opbouw
 • "wtf-momenten" (technisch enorm indrukwekkend)
 • Soundtrack
 • SFEER d.m.v. licht en geluid
 • Gigantisch
 • Finale/ontknoping!
 • 80 minuten
 • Loran
 • NEE, ik ga het niet doen ;-)

  escape de rupsWepsieTanyadown-the-hatchmarieke_hendrikxcasturiibilipe

casturiicasturiiEscape MasterLid sinds: 4 september 2019 (122 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2020

Een ellenlange review waarin ik dit monster probeer te beschrijven

Ineens was het overal. Molly's Game. Bij elke escape room waar ik heen ging was er wel iemand die hem gespeeld had en wel iemand wiens nieuwe favoriet het was geworden. Het zou alles moeten overtreffen, alle verwachtingen teniet doen, en de nieuwe beste kamer van Nederland, als niet de wereld zijn. Nou hecht ik zelf niet veel waarde aan dat soort opmerkingen, omdat escape rooms zo persoonlijk zijn, maar dat is een flinke en lastige status om te behouden. Aan de ene kant is dat een prachtig compliment, aan de andere kant kan dat de verwachtingen tot onrealistische hoogtes brengen en kan de ervaring eigenlijk alleen maar tegen gaan vallen. "Okee, beste nieuwe kamer van Nederland, laat maar zien wat je hebt" dacht ik. Toen ging de voordeur van het pand open...

Wauw. Wauw. Wauw! Die ontvangstruimte is al niet meer een ontvangstruimte te noemen. Volledig in thema en daarbij prachtig afgewerkt. Zo mooi dat je nauwelijks gelooft dat je er oprecht gewoon mag zitten. De deur naar Molly's Game loert naar je en de spanning loopt al hoog op. Laat ik dan ook zeggen dat de intro zo fucking vet en uniek is. Zoiets als dit heb ik nog nooit gezien bij een room en ik kreeg (niet als enige) kippenvel. Molly's Game is begonnen!
Wat een overweldigend goede aankleding! Kamer voor kamer is foutloos ingericht en prachtig verwerkt in thema. Alles is prachtig afgewerkt en de details kloppen allemaal. Je hebt dan wel 80 minuten, maar je krijgt nooit alles mee in één keer. Het liefst zou je nog meer tijd hebben om zelfs even te kunnen gaan zitten er voor. Alles is ook zo groot en indrukwekkend dat je bijna zou vergeten dat dit allemaal is gemaakt door maar 1 man.
De kamer is daarbij ook lekker spannend en dat klopt ook goed met het thema. Loran heeft zich op geen enkel front ingehouden en dat zie je zo terug. De sfeer is zo dik als maar kan en de prachtige custom soundtrack in de kamer tilt dat nog eens naar een nieuw niveau. Alles omvat een ambitieus, intens verhaal dat zich ontvouwt naarmate de ervaring verloopt. Alles klopt gewoon!

Die puzzels, die puzzels! Allemaal zijn ze fantastisch in thema en absurd goed bedacht. Ze zijn precies uitdagend genoeg, creatief, en uniek. De puzzels zijn ook erg groot en voelen samen met de kamer enorm aan. Ik heb zelden het gevoel dat een puzzel oplossen of zelfs het puzzelen zelf zo veel impact heeft als dit. Alles is ook heerlijk fysiek. Veel klimmen, heen en weer lopen, trekken, duwen enzovoort. Je doet ook heel veel zelf, de kamer doet nooit iets "voor jou". Dit is wat lastig uit te leggen hier, maar zeker een pluspunt. Dit alles geeft de puzzels zo veel gewicht en impact. Je waant je echt midden in de ervaring.
Daar komt bij dat er meerdere momenten zijn geweest dat we versteld hebben gestaan van een paar goede "wtf-momenten". Hoe verbazingwekkend ze ook zijn, ze dienen allemaal een doel. Alles gebeurt voor een reden en alles is verklaarbaar.
Daar komt ook nog eens bij dat er lekker veel te doen is in de kamer. De kamer duurt 80 minuten, is enorm, lang, en het is zo veel om op te nemen.
Daarop aansluitend wil ik ook nog zeggen dat het goed is dat Loran dit ook echt een escape room heeft gehouden. Het had zo makkelijk kunnen zijn om te flexen met techniek en zo een indrukwekkende kamer te bouwen, maar dat is niet gebeurd. De techniek in de kamer zelf is zeker indrukwekkend, maar het dient ook allemaal een doel. Sommige ideeën zijn zelfs best simpel, maar zijn uitgevoerd op een manier die heel goed werkt en de kamer naar een nieuw niveau tilt. Het is die gouden balans die Loran precies te pakken heeft met Molly's Game.
De eindpuzzel is ook prachtig! Hij is niet moeilijk, maar het is zo'n climactische afsluiter voor de kamer. Ik heb mij zelden zo heroïsch gevoeld bij een puzzel en ik werd er zelfs een beetje emotioneel van. Wat een manier om de kamer af te sluiten!

De service was perfect. Loran is een fantastische eigenaar die met passie en terechte trots praat over zijn "kindje". Hij kan werkelijk alles uitleggen en enig iets dat je niet mee hebt gekregen of niet begreep in de kamer kan hij zo toelichten. Alles is logisch en alles is verklaarbaar. We hebben werkelijk uren met hem zitten praten over van alles en het is duidelijk dat hij zijn principes door voert in de kamer. 21 maanden werk, maar dan heb je ook echt wat. Hij mag trots zijn!

Betekent dit een foutloze kamer? Niet helemaal. Als je wil mierenneuken kun je zeggen dat het verhaal enigszins ingewikkeld is. Als je 80 minuten lang overweldigd bent door die kamer is het moeilijk om het hele verhaal mee te krijgen. Je krijgt gelukkig wel een recap aan het einde. Verder kapt een soundtrack soms in het midden af omdat je een puzzel hebt opgelost en dit kan misschien beter gemaskeerd of aangepast worden. De Engelse uitspraak is ook niet altijd op zijn best, maar zoals ik al zei ga je dan wel heel snel mierenneuken en waarom zou je dat doen? Dit zijn allemaal totaal niet punten waardoor de ervaring minder was en ik zou er verder niet bij stil staan.

Dit is een escape room die zo compleet is als maar kan. Alles klopt gewoon en het is onmogelijk voor mij om dit lager dan een 10 te geven. Dit is een van de beste escape rooms die ik ooit gedaan heb en ik wil Loran feliciteren met wat hij heeft neergezet. Top op elke manier!

Ter afsluiting, zoals bij de intro werd gezegd, die 80 minuten is om even weg te zijn van de buitenwereld en ik heb dat zelden zo sterk gehad als hier. Toen ik bij de uitgang van de kamer stond dacht ik: "Dit is het. Dit is de uitgang. Hierachter staat Loran en we zullen te horen krijgen dat de kamer over is. En dat wil ik niet. Dat wil ik echt niet." Toch moest die deur open...


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja


 • Fantastische afwerking
 • Top aankleding
 • Prachtige ontvangstruimte
 • Absurd goed bedachte puzzels
 • "Hoe de fuck kan dat?" momenten
 • Lekker spannend
 • Ambitieus verhaal
 • Laaaaaaaaaang en veeeeeel en grooooooot
 • Prachtige custom soundtrack
 • Dikke sfeer
 • Je bent echt even weg en wil stiekem niet terug
 • Van begin tot eind zo compleet als maar kan
 • Die intro
 • Heerlijk fysiek
 • Loran
 • Als je wil mierenneuken, maar waarom zou je?

  Tanyaanoukbilipedown-the-hatchkaasfanaat

Victor van DoornVictor van DoornJunior EscaperLid sinds: 6 oktober 2017 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2020

Droomachtig prachtig!

Wat een kunstwerk! De flow van deze ervaring gaat als een mes door boter en de creativiteit van de maker is te proeven in elk onderdeel. Deze game is een cadeau aan de escape room scene en zal te boek gaan als één van de beste ter wereld. Mega petje af aan de maker!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  12:00 min


 • Fantastische flow 🤩
 • Verbluffende wow-momenten
 • Prachtige afwerking
 • Mooie diversiteit aan puzzels

  De Milde Dictatoranthony_boelaertTanyaStefandown-the-hatch

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (261 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2020

Holy Molly wat een kamer!

In juni 2018 voor het laatst mogen en kunnen spelen bij Down the Hatch. Uiteraard een treurige aangelegenheid toentertijd, maar een mega euforisch gevoel toen Molly's Game openging! Geen twijfel mogelijk, boeken die hap en in de auto naar Voorburg. Op escapetalk Molly nauwlettend in de gaten gehouden en de tienenregen zagen we voorbij komen.. Onze verwachtingen werden hoger en hoger en het werd bijna een vraag hoe het mogelijk is dat iedereen unaniem enthousiast is over Molly. We probeerden onze verwachtingen nog wel wat te managen, want hoe hoger de verwachting hoe harder je kan vallen.. Little did we know dat zelfs hetgeen we hadden kunnen bedenken en verwachten toch nog overtroffen zou worden!

Laten we beginnen met de entree. Persoonlijk heb ik dit nergens zo mooi gezien. Het uitje begint al op het moment dat je door de voordeur gaat, een prachtig decor mag aanschouwen en begroet wordt door super personeel! Ik wil complimenten geven voor de introductie en dat zelfs bij dit onderdeel aan het thema en verhaal is gedacht. We stonden te trappelen om te beginnen; enthousiasme: check, blijdschap: check, enige spanning: check.. Tijd om Molly haar spel te spelen!

Het zou tekort door de bocht zijn om te zeggen dat de sfeer van de kamer top is. Ik wil daar toch nog wat meer over kwijt. Mijn ervaring met kamers is vaak een constante kwaliteit van de kamer. Een ruimte kan wellicht mooier zijn dan de andere, maar daar zit weinig verschil in. Bij Molly heb ik het ervaren als een opbouw. Ik zou de kamer qua thematiek en sfeer willen vergelijken met een muziekstuk. Een muziekstuk dat mooi en rustig begint, waarbij er bij elk couplet en refrein meer instrumenten bijkomen. Als je denkt dat je de kers op de taart hebt gehad, komt er nog een couplet achteraan die nog mooier was dan alle voorgaande coupletten. Dit alles tot the grand finale!

Dan is er natuurlijk bij kamers zoals deze een groot risico dat de kwantiteit en kwaliteit van puzzels verloren raken. Het feit dat bij Molly de essentie van een escape room nog steeds aanwezig is, is denk ik een van de krachten van Molly en wat maakt dat deze geliefd is bij iedereen. De puzzels zijn divers, in thema, parallel op sommige punten, origineel en een niveau die ook ervaren escapers aan het werk zet. Ik heb me zo enorm vermaakt met de puzzels en dat in combinatie met het prachtige decor doet mijn escapehart heel hard kloppen.

Ik adviseer om Molly te doen nadat je al wat hebt rondgesnuffeld in escape roomland. Niet per se omdat de kamer te moeilijk is, maar ik denk dat je de kamer nog meer waardeert en ziet wat het kwaliteitsverschil is als je wat ervaring hebt. Als je eenmaal op het puntje van de top staat (Molly), kan je alleen maar beneden (de meeste escape rooms).

Ik ben zo blij dat Loran en zijn team hun escapeliefde en -passie, creativiteit, denk- en bouwwerk hebben vertaald naar Molly, zodat wij allemaal mogen genieten van zoiets gaafs!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  59:37 min

  TanyaMiesssnorriedown-the-hatchDe Milde Dictator

tesstessJunior EscaperLid sinds: 22 april 2019 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2020

Niet te omschrijven.. zo VET!

Loran en team, wat jullie hebben neergezet is meer dan geweldig.. niet normaal!! Alles klopt in deze kamer. Gezonde spanning, gave puzzels, bizarre wtf momenten en ga zo maar door. Iedere escape fanaat moet hier naartoe gaan. Je krijgt spijt als je dat niet doet. Kan ik een 11 geven?


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  79:44 min


 • Alles is TOP

  tessTanyadown-the-hatchDaphne

thefertheferJunior EscaperLid sinds: 19 augustus 2017 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2020

De maker heeft zichzelf wederom overstegen!

Na alle andere kamers van Loran gespeeld te hebben keken we erg uit naar deze kamer. Toen we lazen dat de kamer in de voorverkoop ging aan het begin van de corona periode hebben we ook niet getwijfeld en zaten we bij de eerste 100 die deze kamer "gekocht" hadden.

De wachtruimte, de kamer de hele aankleding klopt van begin tot eind. Zodra je de deur van het pand ( let op niet van de room zelf ) achter je dicht doet ben je al in een andere omgeving. De puzzels zijn heel goed doorgedacht , geen gepriegel met cijferslotjes etc. Een paar behoorlijke mindfucks meegemaakt tijdens het spelen. Dat verklaard ook dat de kamers van Loran 80 minuten duren ipv 60 anders kom je zeker tijd te kort door alles wat er te zien is en het zou zonde zijn als je niet van de mooie afwerking kan genieten doordat het te gehaast zou moeten.

Bij het lezen van een van de recensies ( ik noem geen namen ) was er iemand behoorlijk negatief over deze kamer. Over dat er techniek uit 2020 gebruikt wordt in een kamer die zich afspeelt in 1971 . Wat verwacht je dan ? Een kamer met een ouderwetse draaitelefoon, gloeilampjes , en een atari ? Geloof me die moderne technieken storen totaal niet in de beleving!

Ik hoop ooit in de toekomst nog een kamer van Loran te mogen spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  79:29 min


 • goed verhaal
 • duur van 80 minuten
 • muziek, geluid, licht
 • verrassende puzzels
 • ontvangst ( altijd goed hier ! )
 • veel oh, en ah momenten
 • voorlopig laatste kamer van dit niveau

  Tanyachriskdown-the-hatch

TanyaTanyaJunior EscaperLid sinds: 10 mei 2017 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2020

Beste escape room die ik heb gespeeld

Wàt een kamer is dit! Alles klopt; van de ontvangst, tot de kamers, de puzzels, het decor en ook het einde... Fantastisch!

We hebben dingen gezien die we nog niet eerder in kamers hadden gezien, er zitten een paar goede mindfucks in en de kamers zijn gewoon fantastisch aangekleed. We hebben onze ogen uit gekeken.
Helaas de kamer niet binnen de 80 minuten gehaald, maar we mochten hem gelukkig wel uitspelen. Het zou zonde zijn als je een van de kamers niet haalt, omdat alles even mooi en gaaf is.

Korte conclusie: ga deze kamer spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • decor
 • sfeer
 • mindfucks
 • puzzels
 • de host

  ron_tolidoElsadown-the-hatch

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juni 2020

Onze nieuwe favoriet

We vroegen ons af wanneer we voor het laatst een escape room hadden gespeeld. Dat bleek dus december vorig jaar te zijn geweest (iets met kinderen, een verbouwing, drukte..), toevallig ook bij Down The Hatch. Toen kwam Corona er ook nog tussendoor. Dat is natuurlijk schandalig, dus laten we zeggen dat we lichtelijk stonden te springen om weer eens een escape room te bezoeken. Toen we last minute een weekendje weg gingen in de buurt van Voorburg en alle, verwachte, positieve dingen lazen over Molly's Game was 1+1 al snel 2.

Het begint al bij de prachtige ontvangstruimte. Die trekt je meteen al het verhaal in. Na een warm onthaal door Loran, duidelijk een liefhebber, begonnen we behoorlijk roestig (niet zo gek na al die tijd), maar uiteindelijk wisten we de kamer net binnen de tijd te halen. We hebben nergens zitten haasten en geprobeerd zoveel mogelijk te genieten van de kamer. Alle puzzels voelden logisch, het geheel ziet er prachtig uit en het verhaal word mooi verteld. Als je dan uiteindelijk 10 seconden over hebt is dat genieten 80 minuten lang aardig gelukt denk ik :) En waar eindes van escape rooms toch vaak een beetje een anti-climax zijn (uitzonderingen daargelaten) voelde dat hier ECHT goed! Chapeau.

Ik wil het niet vergelijken met andere kamers, iedereens referentiekader is toch anders, maar toen we terug naar ons hotel reden zeiden Nathalie en ik tegen elkaar dat dit onze nieuwe favoriete kamer is. Dat wil na 142 kamers toch wat zeggen denk ik.

Je merkt aan alles dat er met liefde, 21 maanden (!) gebouwd is aan deze ervaring. Ik weet dat Loran twijfelt, maar ik hoop echt dat dit niet de laatste kamer is bij Down The Hatch. Dit vraagt om meer :) Dus allemaal massaal die kamer gaan spelen, zodat hij er niet omheen kan.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: escapetalk.nl

Ontsnapt: Ja  79:50 min


 • Loran
 • Omvang
 • Sfeer
 • Einde

  TanyaAndreadown-the-hatch

SirClaySirClaySenior EscaperLid sinds: 2 december 2021 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2022

Wau

Je hebt kamers en je hebt kamersssssss. Ik had hoge verwachtingen kijkend naar de overall score en de bekende kamers van deze organisatie. Alleen dit heeft alle verwachtingen overtroffen. Mijn mond viel open en bleef vooral open staan. Sfeer top, puzzels top, service top maar bovenal de liefde voor escaperooms van Loran spant de kroon. Keep up the good work!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

  Robin*down-the-hatch

StanStanEscape ExpertLid sinds: 13 november 2017 (142 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2021

Alle verwachtingen overtroffen!

Het was alweer even geleden dat ik een escaperoom gespeeld had (lees; 3 weken geleden), het was daarom hoog tijd om weer een escapedag te plannen. De eerste kamer die we deze dag speelden, was er eentje die al ontzettend lang op mijn lijstje stond. Ein-de-lijk was het zo ver dat we Molly’s Game konden spelen. De valkuil is natuurlijk dat je met torenhoge verwachtingen naar een kamer toe gaat, dan kan het alleen maar tegenvallen zou je zeggen.

Vanuit het verre Brabant vertrokken we al erg vroeg om op tijd in Voorburg te kunnen zijn. Wij zouden om 10:00 uur de kamer gaan spelen. Om rekening te kunnen houden met mogelijke files, vertrokken we al op tijd. We waren daarom wat vroeg op de locatie. De kamer was echter al gereed, dus wij mochten daarom eerder starten, onwijs fijn gezien onze strakke dagplanning.

De ontvangstruimte op de locatie is simpelweg prachtig, wat een sfeer wordt hier al neergezet, en dan moet het avontuur nog beginnen. Na even kort gekletst te hebben met onze host, kon ons avontuur dan echt gaan beginnen. Doorgaans ben ik altijd goed ingelezen in de kamer. Ik weet vaak al goed wat we komen doen, wat het thema is en hoe het verhaal start. Dat was bij Molly’s game niet het geval. Er is eigenlijk nog vrij weinig bekend, dat is dan ook meteen wat deze kamer zo goed maakt. Je stapt volledig blanco het verhaal in en via puzzels en raadsels wordt steeds duidelijker wat zich precies heeft afgespeeld.

De start van de kamer is erg tof, je zit meteen in het verhaal en zet je eerste stappen in je eigen avontuur. Het is erg moeilijk om wat over de kamer te vertellen omdat de kracht hem écht zit in het feit dat je nog niets weet van tevoren. De opbouw is erg logisch, de flow goed, leuke effecten en bovenal prachtige muziek. Een aantal ‘wtf-momenten’ maken deze kamer echt compleet. Het einde van de kamer is duidelijk, maar – voor mij – wat saai na alles wat je hebt meegemaakt. Weliswaar wordt hierdoor het verhaal wel duidelijk.

We verplaatsen ons weer naar de ontvangstruimte, we hadden echt even wat tijd nodig om alles te laten bezinken. We waren tevens ons tijdsbesef helemaal kwijt; doordat we zo vroeg waren begonnen, hebben we tien minuutjes extra gekregen om ons avontuur af te ronden. Toen alle prikkels wat gezakt waren, kregen we van onze gamehost nog een korte overhoring over het verhaal; het bleek dat dit verhaal voor ons helemaal duidelijk was! Heel tof dat je door middel van het oplossen van puzzels en raadsels steeds meer te weten komt van het verhaal, wat zich in de finale uit in een logisch einde.

Met torenhoge verwachtingen trokken wij naar Voorburg om ein-de-lijk Molly’s Game te spelen. Zoals ik al aangaf, kan het dan alleen maar tegenvallen… Niets was minder waar, onze verwachtingen waren volledig overtroffen! Het totaalplaatje van deze kamer klopt gewoon. Een echte topper in Nederland en voor ons een geweldige start van onze escapedag!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

  down-the-hatchdcmarieke

SJClaas SJClaas Escape ApprenticeLid sinds: 20 november 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 januari 2022

Fantastische kamer!

Ik raad deze echt iedereen aan! Wel van te voren een paar escaperooms hebben gedaan, zodat je optimaal kan genieten van deze.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Verblauwkes

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Spannend

  sjephanieDrs-jlc

Meer dan 24 uur later nog steeds sprakenloos!

Uhm… het gebeurt niet vaak dat ik sprakeloos ben… maar Molly’s Game is het gelukt.

Dit is geen Escaperoom, dit is een kunstwerk! Een Rollercoaster aan emoties!
Dit is voor het eerst dat een Escaperoom mij heeft weten te ontroeren. Met toren hoge kippenvel en tranen in mijn ogen heb ik deze kamer gespeeld…. WAUW! Dat is alles wat ik kan zeggen… WAUW!

Van het moment dat je het gebouw in loopt tot het moment dat je klaar bent is een beleving om nooit te vergeten. En sterker nog, ik ga zeker terug om dit nog eens te mogen beleven!

De combinatie van geluid, licht, verassingen en puzzels zijn prefect gebalanceerd. Niks is te veel of net niet genoeg, alles klopt.

Ook ENORME credits voor de aandacht in details. Alles klopt en is doordacht en met een rede gedaan. Niks zomaar om je te verassen maar alles met een zeer duidelijk en goede reden.
Een van de belangrijkste vragen die een Escaperoom bouwer aan zichzelf moet stellen is de vraag WAAROM? En elke vierkante centimeter van deze game geeft antwoord op deze vraag.

Toen wij de game uit kwamen had ook de eigenaar kippenvel van onze reactie, want wat was dit een mooi moment met elkaar!
Super bedankt Loran!

DIT MOET IEDEREEN BELEVEN ❤️❤️❤️❤️❤️


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  79:56 min


 • Gebalanceerd
 • Veel goede puzzels
 • Emotie rollercoaster
 • Alles zit erin
 • Service!
 • …..
 • Als iemand hier
 • Iets over te klagen heeft
 • Ga ik ze slaan ;)

  Tanyadown-the-hatch

k3007k3007Escape ApprenticeLid sinds: 7 maart 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2021

Onze absolute nummer 1!

In één woord GEWELDIG! Wat een ontzettende mooie, uitdagende, bijzondere en vooral fantastische kamer! We dachten al het één en ander gezien te hebben maar vanaf het moment van binnenkomen tot het verlaten van het pand was het een grote beleving. Als je denkt dat het echt niet meer beter kan, bevindt je je al in de volgende verbazing. Kortom; een heeeeeeeele grote dankjewel naar Loran die ons een fantastische ervaring heeft gegeven. We hopen op meer van dit soort kamers in de toekomst!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagend
 • Originele puzzels
 • Complete beleving
 • Sfeer
 • Effecten

  sjoowlaa89down-the-hatch

De absolute top van Europa!

Wat is dit een briljante kamer!
De sfeer, de puzzels, de wtf-momenten en het sprookjesachtige decor maakt het een fantastische ervaring waarbij je je voor 80 min in een andere wereld waant en er daarna nog uren over kan napraten.
Een must voor elke escape fanaticus. Ga deze kamer spelen!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Sfeer
 • Uitdagende en logische puzzels
 • Sympathieke host Loran
 • Mooie details verwerkt in het verhaal en de kamers

  michiel_miedemadown-the-hatch

Sophie (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juni 2021

Geweldig!

Wat een geweldige kamer was dit. De beste kamer die we tot nu toe gespeeld hebben.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  michiel_miedemadown-the-hatch

jeaninejeanineEscape ApprenticeLid sinds: 2 december 2018 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2020

Waar te beginnen....

Heb al 10x de eerste zin weer verwijderd, weet gewoon niet hoe ik deze review moet beginnen. Ben er ook slecht in, maar soms moet je iets gewoon doen. Molly's game...potver wat een beleving!!! De terugweg naar Baarn was één grote roes. De passie van de maker spat ervan af, het verhaal, de details, de afwerking, de sfeer, alles is spot on! Wij vielen van de ene verbazing in de ander. Hoe dan?! Wat??? Nee joh! Meer kan ik er niet over zeggen. Deze kamer moet je namelijk gewoon spelen. Geen discussie over mogelijk! Diepe buiging Loran, de essentie van een escape room heb je op een fantastische manier weten vast te leggen. Petje af!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  De Milde Dictatordown-the-hatch

Ge-wel-dig

Ik blijf er uren over praten hoe geweldig deze kamer in elkaar zat. Vorige week met mijn vaste team deze kamer gespeeld. Bij de entree zit je al helemaal in het verhaal en dan moet het nog beginnen. Ik ga niks over het verhaal verklappen want hier moet jezelf achter komen.

De effecten, de kamers en het verhaal allemaal zo goed over nagedacht dat je na je ervaring er nog steeds over blijft nadenken. De bouwer van deze kamer heeft ons met veel enthousiasme verteld hoe hij op het idee kwam om deze zieke kamer te maken.

Ik zeg je wel zorg dat je of al vele kamers hebt gedaan of dat je een reset knop in je hoofd hebt want kamers die je hierna gaat spelen zijn van een ander niveau. Ga deze kamer echt spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: Escapenerds

Ontsnapt: Ja  79:40 min


 • effecten
 • meerdere kamers
 • Efteling niveau

  Tanyadown-the-hatch

Demi (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2020

In een woord: Geweldig!

Gisteravond Molly’s Game gespeeld en wat een fantastische ervaring was het. Vanaf het moment van binnenkomst zit je in een andere wereld. Alles in de escape room is zo ontzettend goed doordacht. Ieder detail klopt en past perfect bij het verhaal. De spellen zijn van goed niveau en de special effects zijn niet normaal!! Grote complimenten naar de maker van de escaperoom, die trouwens onze ervaring nóg leuker heeft gemaakt. Molly’s game was een fantastische ervaring waar mijn escapeteam en ik nog lang niet over uitgepraat zijn. Mega aanrader dus!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed verhaal
 • Fantastisch decor
 • Sfeer
 • Goede puzzes
 • Geen

  Tanyadown-the-hatch

mitch2304mitch2304Escape ExpertLid sinds: 26 november 2018 (144 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2020

Wauw

Vandaag was het een speciale dag. Mijn verjaardag! En welke Escape zou nu beter zijn om je verjaardag in te vieren dan Molly's Game? Als deze Escape zoveel enthousiaste reacties kreefg die stuk voor stuk, vol lof over deze Escape spraken, dan moet deze Escape wel erg goed zijn. Toch?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik, ondanks de vele recensies en de vele 10en, geen flauw idee had wat ik kon verwachten en waar de Escape nu om draaide. Veel achtergrond verhaal staat er niet op de website... Dus met een flinke dosis nieuwsgierigheid gingen we op weg naar Voorburg.

De Escape begon al in de ontvangstruimte. Naast het gebouw waar de 2 andere Escapes van dit bedrijf zitten is er nog een gebouw waar we nieuwsgierig naar binnen gingen. Nergens heb ik zo'n bijzondere ontvangstruimte gezien. Het decor van de Escape laat zich dan al een stukje zien. Als ik al van de ontvangstruimte onder de indruk was, wat stond me dan wel niet te wachten in de Escape?

Een waar spektakel is deze Escape van begin tot eind. Erg leuke puzzels, gave effecten, fantastisch decor en toffe verrassingen.

Ik begrijp nu waarom deze Escape zoveel fantastische reviews krijgt. Die zijn absoluut terecht!

Hij is niet eng, maar wel rete spannend en je vraagt je af wat er gaat gebeuren als je steeds opnieuw en opnieuw een puzzel oplost.

Een HELE GAVE 80 minuten durende, geweldig uitziende ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Techniek
 • Groots
 • Mooie binnenkomst
 • Eigenaar
 • Special effects
 • Logische puzzels
 • Verhaal zat erg goed in elkaar
 • Cadeautje van de eigenaar voor mijn verjaardag

  bilipedown-the-hatch

wiepwiepEscape ApprenticeLid sinds: 2 november 2020 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 november 2020

Wow, wtf, fantastisch, WAUW.

Nadat we in januari de Cooper Case en Flight 815 hadden gedaan en ons verteld was over Molly's Game, stond deze meteen op de eerste plek van ons lijstje van kamers die we wilden gaan doen. Toen kwam corona en moesten we dus helaas toch nog even wachten. In augustus was het dan zo ver. Na eerst Jason's Curse gespeeld te hebben die ons lichtelijk tegen was gevallen, hadden we des te meer zin in deze kamer.

Man oh man, wát een kamer. Dit is een 3.0 kamer. De eigenaar Loran heeft werkelijk aan ALLES gedacht. De ontvangst was al meer dan prachtig en Loran sprak ook vol lof over andere kamers en eigenaren, dat gaf ook een fijne sfeer.
Eenmaal in de kamer, pfff... Wij praten nu (3 maanden later) nog steeds regelmatig over Molly's game, omdat hier zoveel te zien is, er gebeurt zo veel en de wtf momenten; WTF. Deze kamer is gewoon next level. Een onwijs goed bedacht verhaal, alles klopt, tot geuren aan toe. Als kers op de taart mochten wij ná het op tijd ontsnappen uit de kamer, de hele kamer nog eens bezichtigen en doorlopen. Zo hebben we écht alles kunnen zien, want het is onmogelijk om alles van Molly's game in één keer in je op te nemen. Wij hebben net zo lang de kamer nabesproken en doorgelopen als dat het spel zelf duurde. Fantastisch en ook onwijs gezellig.

Ik raad je wel aan, om eerst een hoop andere top kamers te spelen, voordat je Molly's Game gaat doen. Simpelweg omdat het lastiger wordt om andere kamers te blijven waarderen én omdat het ook een behoorlijke moeilijkheidsgraad heeft. Ons lukt dit overigens prima om nog steeds volop te genieten van andere escaperooms, maar Molly als een van je eerste kamers spelen raad ik toch wel écht af. Save the best for last.

Het mag duidelijk zijn, wij zijn groot fan van wat deze man heeft bedacht en gebouwd en hopen dat wanneer Down The Hatch met een 4e kamer komt, wij als testgroep mogen komen spelen. Dat doen wij met nét zo veel liefde en passie als dat deze kamer is gebouwd.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles
 • Ben je gek ofzo? Die zijn er niet.

  Tanyadown-the-hatch

mark_vinkmark_vinkEscape ApprenticeLid sinds: 2 augustus 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2020

Geweldige kamer. Abnormaal goed!

Alles aan deze kamer is top! Ontvangst, ontvangstruimte, begeleiding, spellen, beleving! Kamer is super afwisselend. Team work noodzakelijk. Ideaal met 4 personen maar 3 of 5 kan ook prima. Belangrijkste tip: vergeet niet te genieten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Begeleiding
 • Ontvangst
 • Spellen (voldoende yeah momentjes)

  down-the-hatchEscapeRoomRijswijk

Evolutionair

Na de eerdere 2 kamers van Down the Hedge te hebben gedaan, nu de nieuwste kamer gedaan. Verwachtingen waren hoog.

De ontvangstkamer is al uniek en geheel in decor van de escape room. Dit zorgt weer net voor een extra toevoeging om erin te komen.

De kamer is weer een stap verder dan de meeste andere kamers op het gebied van sfeer, muziek, aankleding, grote en technologie.

Wij zijn altijd blij dat er zulke vindingrijke personen zijn om escape rooms steeds naar het volgende niveau te blijven tillen. Wanneer je denkt nu hebben we de top bereikt, komt een kamer als deze. Geweldig.

Zelf zat ik volledig in het spel, waardoor de gamehost het idee dat we geen tijdsdruk voelden. Dit kwam doordat je je in een andere dimensie waant en heerlijk in het spel opgaat.

Puzzels, zowel makkelijkere als moeilijkere, geheel in het thema en verassend. Vrijwel allemaal uniek en niet eerder gezien. Weer nieuwe technieken ervaren.

Al met al een aanrader voor iedereen. Ik zou persoonlijk deze kamer niet als 1 van de eerste kamers doen daar er toch veel puzzels inzitten en er veel moet worden gedaan in elke kamer.

Wat ervaring is denk ik nodig om deze kamer het best te kunnen spelen en de perfecte ervaring te krijgen (niet zeggende dat wij experts zijn ;)).

Ik hoop in de toekomst weer een kamer te kunnen doen bij Down the Hedge. Ontvangst is altijd top door de aardige en zeer enthousiaste host. Op naar de volgende En bedankt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Stop The Pidgeon

Ontsnapt: Ja  79:45 min


 • Next level
 • Technologie
 • Enthousiasme host
 • Grote
 • 80 minuten!
 • Aankleding
 • Sfeer
 • Muziek
 • Niveau puzzels
 • Tijd in andere wereld
 • Geen

  richard_van_der_kooijdown-the-hatch

Rock City EscapeRock City EscapeJunior EscaperLid sinds: 17 juni 2016 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2020

Wonderschoon

Buitengewoon, eindeloos, excellent, fantastisch, formidabel, geweldig, magnifiek, prachtig en subliem.

Gewoon machtig mooi.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Stefandown-the-hatch

Maryse (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2020

Wat een fantastische kamer!! Nieuwe favoriet!

Na z’n 110 kamers denk je alles al gezien te hebben maar niets is minder waar. Molly’s game is in alle opzichten een fantastische kamer! Het decor is magisch en tot in de puntjes afgewerkt. De puzzels zijn pittig maar logisch, je wordt wel echt aan het werk gezet. De special effects zijn verbazingwekkend. Speel deze kamer met een team dat goed op elkaar ingespeeld is en geniet van de volle 80 minuten. Ik kan alleen maar zeggen; ga dit zo snel mogelijk zelf ervaren!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Puzzels
 • Muziek
 • 80 minuten speeltijd

  Tanyadown-the-hatch

pumpkinspicepumpkinspiceJunior EscaperLid sinds: 18 juli 2021 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Alles is al gezegd

Nog een extra review moet jou niet overhalen om te boeken. Alles is al gezegd. Als je nu nog twijfelt, ehm. Ga gewoon. Nu.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles

  Tanyadown-the-hatch

Laad meer reviews