About me

This escaper hasn't entered any personal info.

 

Location

Noord Brabant


Statistics

 • Rooms played: 16
 • Reviews posted: 16
 • Escaperate: 62.5%
 • Forum posts: 0
 • Member since: 2017-05-10


Team

Reviews

Sort rooms on:

Visiting date Score Review date EscapedTeam Time

De Snip - een echte uitdaging

Wat een ongelofelijk goede kamer. De uitstraling van de kamer krijgt sowieso een 10. Het verhaal zit goed in elkaar en blijft boeiend tot het einde. De raadsels waren gevarieerd en volgende elkaar in een prima tempo op. Helaas waren we bij het laatste raadsel net te laat, maar ondanks dat hebben we enorm genoten van de uitdaging die de Snip ons gegeven heeft.

Leuke afwisselende opdrachten!

Bij aankomst wordt je gelijk door een enthousiaste medewerker meegenomen in het verhaal. Thema is erg mooi neergezet en er is een mooie variatie in opdrachten. Zeker een aanrader!

 • Goed uitgewerkt thema
 • Enthousiaste medewerkers
 • Gevarieerde opdrachten

Briljante ervaring

Ik speelde deze kamer met collega’s uit het buitenland. Zij waren enorm verrast door de gerafineerde wijze waarop deze kamer in elkaar zit. Goede verhaallijn van begin tot eind, verrassend, weinig slotjes waardoor de beleving nog verrassender werdt. Daarnaast, niet te vergeten, uitstekende service van het hotelpersoneel! Absolute aanrader, deze redelijk moeijlijke kamer!

 • Ontvangst en service
 • Verhaallijn
 • Details en afwerking
 • We konden hem net niet binnen de tijd uitspelen

De inrichting van de kamer is helemaal in het thema en absoluut het bezoeken waard! Alleen de verlichting was te slecht om de puzzels en raadsels goed op te kunnen lossen. Het kaarslantaarntje dat we meekregen was onvoldoende. De puzzels zijn redelijk standaard en 13 uit een dozijn. Dat is jammer, want daardoor is de uiteindelijke beleving minder dan deze kamer verdient. Tip: Trek kleding aan die vies mag worden, want het is er redelijk stoffig.

Onze groep was eigenlijk te groot voor deze kamer. De puzzels waren afwisselend en redelijk in het thema. De spellijn was soms wat verwarrend, maar verder wel goed speelbaar. Leuke kamer om met beginners te spelen.

De introductie in een soort van rollplay was grappig en gaf een leuke start van deze kamer. Op het eerste gezicht een beetje een kale ruimte, maar er blijkt meer te puzzelen dan je denkt. Afwisselende puzzels die varieren van moeilijkheid. Ondanks dat we maar kort bebben kunnen genieten (na 20 minuten ontsnapt) toch een kamer die de moeite waard is!

Niet al te moeilijke maar zeker leuke kamer om een keer te spelen. Duidelijke lijn in de gameplay maken het ook voor beginnende spelers een fijne kamer om te spelen. Gelukkig niet te veel slotjes en voldoende afwisseling in de puzzels. Leuke afsluiter van 2016 :-)

Kamer draagt absoluut de sfeer van het thema. Details zijn prima en de puzzels goed te doen. Jammer genoeg ontbreekt de verhaallijn tussen de puzzels. Hierdoor zit er geen echte spanningsopbouw in het spel en moet je gokken wat er moet gebeuren met de uitkomst.

In tegenstelling tot andere escaperooms niet heel veel catchy, hightech dingetjes, maar gewoon hele leuk puzzels en raadsels die met een hele goede verhaallijn gespeeld worden. Zowel voor beginnende als iets gevorderde spelers een uitdagende kamer die helemaal in het thema is aangekleed.

Leuk thema, en de escaperoom is mooi gebouwd. Aanrader voor beginners, maar als je al wat escapes hebt gedaan mis je in deze kamer de details en had de gameplay iets verrassender mogen zijn. Maar ondanks dat hebben we zeker genoten!

Inmiddels meerdere escaperooms gespeeld, maar deze eerste was toch echt een van de gaafste. Sfeer is goed opgebouwd, variatie in puzzels en raadsels, goede lijn in de gameplay en spannend tot de laatste minuut. Zowel voor beginners als gevorderden een mooi avontuur door dit spannende verhaal.

Wat een geweldige escape was dit! Alles tot in de puntjes in thema. Je waant je alsof je Heinekken zelf bent in de Loods. Ontzettend gave gameplay die verder gaat dan de meeste kamers. De originele attributen uit de jaren 80 dragen hier zeker aan bij. Geen escape voor beginners! Maar absoluut een beleving voor gevorderden.

Wauw! Helemaal de juiste sfeer, mooie lijn door de gameplay met steeds weer afwisselende en spannende puzzels. Deze wil je gewoon van het begin tot het einde uitspelen, maar helaas is dat op de laatste puzzel na niet gelukt (erg frustrerend :-) )

Bloody Dentist, do I need to say more...? Spanende escaperoom ook geschikt voor beginnende spelers. Mooie en goed aangeklede ruimte. Alleen zijn sommige accessoires in deze kamer wat te nep. Wel weer verrassende snufjes die deze kamer absoluut de moeite waard maken.

Pittige kamer, maar helemaal in de juiste sfeer. Gevarieerde gameplay maakt deze kamer absoluut uitdagend. Ook hier verrassende elementen net zoals in de andere kamers van Breakout. Absoluut een aanrader voor de spelers die al eens eerder een escaperoom hebben gespeeld. (best pittig voor beginnende spelers).

Hele mooie gameplay! Spannen, verrassend en mooi gebouwd. Niet echt geschikt voor beginners. We kwamen zelf 10 seconden tekort bij de ontsnapping, dat was jammer. Maar gelukkig alle raadsels kunnen beleven en oplossen. Absoluut een aanrader!