News is only available in Dutch, but you can try Google Translate.

Giveaway: Operatie Clavem van MissionRoom

2020-08-03

Het is weer een tijdje geleden dat we een giveaway deden, maar we hebben weer iets moois voor jullie! Officieel komt het 19 augustus pas uit, maar je maakt nu al kans om het te winnen.

Na het succes van hun eerste dossier Operatie Castellum (meer dan 1300 verkochte exemplaren), komt MissionRoom met een tweede dossier voor liefhebbers van escape rooms, raadsels en puzzels. Klinkt als iets voor jou toch? En hoewel Operatie Clavem doorgaat waar Operatie Castellum stopte hoef je het eerste deel niet gespeeld te hebben. In dit dossier, dat je gewoon via de brievenbus krijgt bezorgd en dus thuis kan spelen, moet je je innerlijke detective naar boven halen. Op basis van een anonieme tip zijn er aanhoudingen gedaan tijdens een grote drugsdeal. Maar waar kwamen deze drugs vandaan en wie heeft er voor het transport gezorgd? Je zult zowel online als offline politietools moeten gebruiken om de zaak op te lossen. Er is ook een app voor aanwijzigingen en hints. De spellen zijn geschikt om met het hele gezin te spelen vanaf een leeftijd van 14 jaar.

Giveaway: Operatie Clavem van MissionRoom

Wat geven we precies weg?

  • We mogen 2 exemplaren van Operatie Clavem weggeven dat op 19 augustus uitkomt.
Wat moet je er voor doen? Veel succes!

Related escape rooms: Missionroom Leidschendam

Post the first comment

Register now

When you register you can keep track of the rooms you played and the ones you still want to play. Aside from that your reviews count towards the top escapers listing and you'll be able to join the conversation in the forums and the news articles. And it's all free!

Register now