News is only available in Dutch, but you can try Google Translate.

Giveaway: Matchfixing The Game en De Spelleider

2020-08-31

We hebben weer een mooie giveaway voor jullie!

PuzzlePack biedt interactieve gezelschapsspellen aan die in de vorm van verschillende puzzels en raadsels als compleet pakket per post naar jullie toegestuurd wordt. Aan jullie de taak om tijdens het spel alle puzzels en raadsels op te lossen, op deze manier kunnen jullie het mysterie oplossen. Ieder PuzzlePack bevat gethematiseerde enveloppen en spellen, welke volledig in het thema van jullie mysterie verwerkt zijn.

Escape Room eigenaren uit Roosendaal en Bergen op Zoom besloten gezamenlijk De Spelleider te gaan maken. Als gepassioneerde puzzelbedenkers die waarde hechten aan de beleving en de verhaaltechnische kant van een Escape Room, namen ze de tijd een goed concept neer te zetten. Eentje met een herkenbaar karakter en veel ruimte voor storytelling en karakterontwikkeling. “De Ongelukkige Inbreker” is dan ook slechts het begin van meer. En alle begin is moeilijk, wordt wel eens gezegd. Nou dat klopt ook wel, want de eerste online game is zeker geen makkie. Maar door goed op te letten, logisch na te denken en misschien hier en daar een hint te gebruiken, zal je dit avontuur tot een goed einde kunnen brengen.

Giveaway: Matchfixing The Game en De Spelleider

Wat geven we precies weg?

  • We mogen 2 x een pakketje met MatchFixing The Game (PuzzlePack) en De Ongelukkige Inbreker (De Spelleider) weggeven.
Wat moet je er voor doen?
  • Like onze Facebook pagina (vergeet dit niet!) en deel dit bericht openbaar op Facebook OF volg ons op Instagram en deel dit bericht daar.
  • De actie loopt tot maandag 7 september.
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht, dus houd je berichten in de gaten.
Veel succes!

Related escape rooms: Escape Room 0164

Post the first comment

Register now

When you register you can keep track of the rooms you played and the ones you still want to play. Aside from that your reviews count towards the top escapers listing and you'll be able to join the conversation in the forums and the news articles. And it's all free!

Register now