Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Verdwijning van Rita Jacobs

Geel , Belgium

Open now

60 minutes

2 - 6

16 year

Read reviews

More about Verdwijning van Rita Jacobs

Het hotel gelegen in het gewest van Geel stamt uit 1950 en werd opgericht door Rita en Tijl Jacobs. In de decennia daarna is hun hotel uitgegroeid naar een viersterrenhotel. Het hotel was inmiddels zo beroemd, dat er maar gasten bleven komen. 1980 is Tijl overleden en een jaar later rond 18 september verdween Rita plots van de aardbodem.

Andre de zoon van Rita en Tijl heeft de deuren open weten te houden tot eind jaren ’90. Sinds de verdwijning van Rita bleven de gasten weg. Ze hadden als klacht dat ze bonk- en spookgeluiden hoorden.

Andre heeft toen het hotel moeten sluiten voor gasten. Hij besloot wel om een conciërge in dienst te nemen voor het onderhoud. Sinds de sluiting opent de conciërge in een enkel geval de deuren voor gasten.

Zouden Rita en Tijl nog rond spoken in hun hotel? Of is er toch iets anders gaande?


Themes

Hotel

Mystery

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

74 likes

390 visitors

91.6% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Molseweg 2
2440, Geel
Belgium

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

285 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Uitgecheckt met tegenzin, altijd een goed teken.

Weer zo een heerlijke last-minute ingeving, ff kijken of we voor vanavond nog een kamertje kunnen regelen. Iets in de buurt, iets wat met 2 of 3 kan, iets wat nog te boeken is.
Ik denk dat dit de eerste site was waar ik voor de dag zelf nog kon boeken, geweldig.
Kers op de taart : de nummer 24 uit de lijst en dat op slechts 26 minuten rijden.
Onze “kamer” was geboekt voor de avond bij Escape Hotel te Geel.

Onthaal :
Het zal het thema natuurlijk goed uitkomen, maar we bellen aan bij een woonhuis waarin zich het hotel bevindt. Dat was een nieuwe voor ons.
De conciërge doet open, we pakken onze koffers en volgen hem naar binnen.
Het onthaal was tof gedaan. Aan de ene kant werden we vriendelijk welkom geheten, aan de andere kant begon meteen het verhaal.

Kamer :
Eens aangekomen in het hotel begon onze speurtocht.
De opbouw van de kamer is mooi chronologisch en tevens logisch. De puzzels/opdrachten die je moet doen staan allemaal in het teken van het hotel of om erachter te komen welke geheimen het heeft. De makers hebben geprobeerd om erg origineel te zijn in hun aanpak. De kamer zelf voelt aan als een hotel, het is geen kale ruimte met een bed en kast erin. De puzzels zijn met momenten pittig en wat ik erg leuk vond (op dat moment natuurlijk niet) is dat je niet altijd direct iets kon met de gevonden oplossing. De “beperkte” ruimte die de makers hadden is volgens ons te volle benut en zorgde ook voor een mooi verhaal.

Conclusie :
Hoewel ik de laatste tijd wat teveel hotelkamer-rooms gedaan heb, was dit een erg toffe om te doen.
We liepen met momenten wel vast, zeker in het begin en ik vraag me bij sommige handelingen ook af of ik ze ooit uit mijn eigen gedaan had en met welke reden.
Tevens hebben we deze kamer gespeeld met 2 personen en hoewel we in het begin veel tijd verloren, ging het daarna erg goed. Sommige puzzels waren net gebouwd om samen te moeten werken terwijl je iets anders weer alleen kon doen en dat is altijd prima.
Dit is dus wat een escape room moet zijn.
Een goede beleving, een goed verhaal, goede puzzels. Zo een kamer is de beste reclame voor onze hobby, want wie met een kamer als deze (en zo zijn er gelukkig veel) start, zal de microbe heus wel te pakken krijgen.
Achteraf nog leuk nagepraat met de eigenaars. Je mist natuurlijk wel de ruimte ervoor, maar dat komt misschien nog wel goed daar.
Je merkte meteen dat ze de lat voor hun zelf hoog probeerden te leggen en ze ook hoog te houden.
Dat is tof en goed voor de escape wereld.
Doe zo door daar en ik hoop van harte dat jullie een 2de kamer gaan bouwen.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • haalbaar
 • afwerking
 • ontvangst
 • leuk verhaal

  Escape HotelsilkebeerendsGeskes89

!v@r!v@rEscaperMember since: 2017 September 23 (32 rooms played)
Posted on: 2019 March 31

Inchecken is geen probleem maar kan je uitchecken? Dat is de hamvraag!

In de verte langs de weg doemde het beruchte hotel op. Er deden veel verhalen de ronde. Maar we wilden toch liever zelf de geruchten over spoken en klopgeesten ervaren. Zo erg kon het toch niet zijn, of wel? Nadat we door de enthousiaste conciërge onthaald werden, konden we inchecken. 4 personen, 2 kamers met ontbijt. Ons zouden ze in de nacht niet wegjagen. Wij zouden dit volhouden tot het ochtendgloren! Geen spook of geluid dat ons zou verjagen. Aangekomen in de lobby stonden we wat onwennig te draaien en niet veel later zochten we de weg naar onze kamers. We holden van 'huut naar her'. Hoeveel kamers en gangen zijn er in dit hotel? Na wat rondjes draaien stonden we terug bij de receptie. Leeg en verlaten...waar is Mauel als je hem nodig hebt? Hij weet niets en ook wij weten niets. Plotseling als een donderslag bij een heldere hemel hoorden ook wij de vreemde geluiden. Zouden de verhalen dan toch kloppen? We lieten ons niet van de wijs brengen en vonden op de koop toe onze kamers. De kamer was ruim en van alle gemakken voorzien met een mooi uitzicht op de stad. Die 4 sterren van weleer waren terecht. We pakten onze koffers uit, trokken onze pyjama aan en vleiden ons neer op het bed. Tijd voor een goede nachtrust. Toen het licht uitging brak de hel los. De muren kwamen tot leven en een hels lawaai hield ons uit onze slaap. Dan maar op zoek want we zouden toch geen oog dicht doen. We dwaalden als gekken (wie is er nu het spook?) door het hotel. Verdieping na verdieping zochten we naar de geluiden die zich in de muren leken te bewegen. Het werd vreemder met de minuut. Tot op de koop toe leken net als alle andere gasten ook de conciërge spoorloos verdwenen. Maar we gaven niet op. 'Wie zoekt die vindt' luid het motto dus zwoegden we ons door de nacht en het hotel. Team Aldi checked out, of toch niet? Dat is aan de volgende hotelgasten om zelf uit te vinden...


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: TEAM A👩🏻‍🏭L👩‍⚕️D👨‍🔬I🕵️‍♂️

Escaped: Yes


 • Gezellig na-babbel moment
 • Enthousiast onthaal
 • Mooi uitgewerkt
 • Leuk thema

  Escape HotelGeskes89Hopsa

Wat een leuke kamer met vernieuwende puzzels

We wisten niet helemaal wat we moesten verwachten - de escaperoom is gevestigd in een groot woonhuis buitenaf - de eigenaar vertelde dat ze de kamer zijn gaan. Ouwen na zelf slechts 2 kamer gespeeld te hebben en mede daardoor zeker onze complimenten!
Misschien dat het daardoor komt dat er best veel vernieuwende puzzels en spelelementen in de kamer zitten! Sommige puzzels waren best uitdagend en in het begin hadden we toch wel een hint of twee nodig.
Het thema van de kamer was mooi en goed uitgewerkt. Het spelverloop was ook erg goed en na afloop was het erg leuk om met de eigenaar na te praten. Er was geen mogelijk om een drankje te doen, maar de gratis flesjes water in de ‘minibar’ van het hotel waren erg leuk.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Leuke enthousiaste ontvangst
 • Verrassende spel elementen
 • Mooi afgewerkte kamer
 • Leuke en originele puzzels

  Escape HotelHopsa

Super toffe escaperoom en ideaal voor ons clubje

We werden super aangenaam ontvangen, gerustgesteld (voor een aantal van ons de eerste keer, voor een aantal al wat meer ervaring) en onmiddellijk mee in het verhaal.
Nadien een uitdagende beleving, super knap en origineel bedacht! Kortom een absolute aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes  57:38 min


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer

  Escape Hotel

SandraIrisSandraIrisEscaperMember since: 2018 November 9 (94 rooms played)
Posted on: 2021 July 20

Waar is Rita?

Het ontvangst door de concierge van het Escape Hotel was uitermate vriendelijk, enthousiast en toch ook een tikkeltje mysterieus. Wat heeft zich precies voorgedaan in de gangen van dit hotel? Aan ons de taak dit te gaan uitzoeken!

Eenmaal binnen getreden werd ik verwonderd door het gebruik van materiaal, meubilair en aankleding. Alsof je échte hotel binnen gaat, zeer goed uitgevoerd!

De kamer is liniair gebouwd waardoor de logica voorop staat. De valkuil voor de ervaren escaper (onze groep allemaal 80+ kamers op de teller) is te ver en ingewikkeld denken. Hou je hoofd vooral koel en ga lekker puzzelen. Dat past heel goed binnen de tijd die je gaat doorbrengen in het Escape Hotel. Desalniettemin konden wij hartelijk lachen om ons eigen “rabbit hole of thoughts” terwijl de oplossing veel logischer was en zodoende goed aansluit bij de kamer en de gameflow. Een aantal puzzels en twists in de kamer hebben mij positief verrast en waren origineel bedacht.

Sla deze kamer zeker niet over en zet hem op je “wil ik nog spelen” lijstje; het is het zeker waard!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  dcmarieke

Originele escaperoom met een leuk verhaal

Als afsluiter van de grote vakantie trakteerden we onszelf op een escaperoom vlakbij huis. We kwamen in de gietende regen aan, maar eenmaal binnen begon de beleving toch direct door een rasechte concierge die ons stond op te wachten. Gelukkig was de regen even opgehouden toen we met de koffer mochten gaan inchecken, en zo zat je onmiddellijk in het verhaal, dat tijdens het hele uur centraal bleef staan. Je waant je echt in een hotel uit de jaren stilletjes, waar Rita echt de hele tijd lijkt rond te dolen. Veel puzzels waren we nog niet eerder tegengekomen in andere escaperooms, en zonder samenwerken lukt het hier niet, allemaal knap bedacht, hier is echt werk van gemaakt! Op het einde werden er in onze haast teveel foutjes gemaakt zodat we net niet binnen de tijd buiten raakten, maar we kregen enkele minuten extra om buiten te raken en alles tot het einde te beleven, ook dit was nieuw! Kortom, een aanrader voor iedereen die zin heeft in een originele escaperoom.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Goede puzzels
 • Sterk verhaal

  Escape Hotel

leuke raadsels met een goed verhaal en opdrachten

We hebben de dag zelf nog beslist om deze escape room te boeken voor 6 personen. Toen we aankwamen wist ik niet goed wat ik moest verwachten van deze escape room, het was de tweede die ik ooit heb gedaan en wat een leuke was het!! De raadsels zaten goed in elkaar, de ene wel wat moeilijker als de andere en het samenwerken stond ook centraal waardoor we op tijd zijn kunnen ontsnappen! Het waren zowel doe- als denkopdrachten waarbij we met ons zes elkaar goed aanvulden. ook de 'game master' was erg vriendelijk en heeft ons alles heel goed uitgelegd en heeft ons ook goed geholpen tijdens het spel, hij was ook verkleed als conciërge wat erg leuk was aangezien dit echt bij het verhaal van de escape room behoorde! een echte aanrader!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • goede tijd mbt het ontsnappen
 • vriendelijke gamemaster
 • goede rode draad (verhaal)
 • mooi decor
 • verschillende ruimtes
 • zowel doe- als denkopdrachten
 • leuke raadsels
 • geen

  Escape Hotel

lmatlmatEscape ExpertMember since: 2019 November 11 (85 rooms played)
Posted on: 2020 August 16

Super Kamer

Heel toffe kamer. Toffe onthaal door de conciërge. Heel mooie puzzels en mooie setting.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: De Kangoeroes

Escaped: Yes  52:45 min


 • Gezellige nababbel
 • Nice decor
 • Mooie setting
 • Logische puzzels
 • Toffe onthaal

  Hopsa

Sisi (5 rooms played)
Posted on: 2020 August 30

Een deur die open ging

2020, een zeer apart jaar voor ieder van ons. Omdat we tijdens onze staycation niet wisten wat te doen, hebben we onze eerste ervaring opgedaan om een escape room te proberen. Escapehotel in Geel was een zeer goed bedachte formule, mooi verhaal, prachtige locatie, spannend en goed doordachte puzzels. Voor ons is de wondere wereld van escape rooms open gegaan en hebben de smaak te pakken. Escape hotel Geel blijft wel de mooiste ervaring omdat het totale plaatje gewoon top was!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede, maar niet alleszeggende tips
 • Sfeer
 • Mooi en gehele omkadering
 • Enthousiast personeel
 • Puzzels in thema

  Escape Hotel

Origineel hotelletje!

Leuke ontvangst, zeer gepassioneerde conciërge, veel parkeermogelijkheden.
De kamer heeft zeer originele ideeën. Zeker een aanrader om u hier te laten verrassen.


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in July 2020

Played with 6 persons

Team: Tante Nonneke Facebook Fanclub aka Desoxyribonucleïnezuurtjes

Escaped: Yes  44:30 min


 • Originele puzzels

  Escape Hotel

Heerlijke ervaring

Van check-in tot check-out name het verhaal van deze escape room mij meteen mee. Het onthaal was zeer verwelkomend, met duidelijke uitleg, zowel van de gewone rules of the game als over de nieuwe maatregelen die getroffen zijn in de corona-tijden.

Persoonlijk vond ik de kamer goed te doen met ons tweetjes, meegerekend dat wij al ervaring hadden met escape rooms. De puzzels waren prachtig, en lieten één voor een een klein beetje meer van het verhaal los. Af en toe waren er wat schrikmomenten, maar die brachten mij ook wel aan het lachen. Alles was helemaal in thema, van de kamers tot de puzzels en de achtergrondmuziek toe!

Al bij al, voor mij een heerlijke ervaring en zeker een aanrader!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes  54:23 min


 • Alles helemaal in thema
 • Heel vriendelijk onthaal

  Escape Hotel

wekkewekkeJunior EscaperMember since: 2019 December 2 (26 rooms played)
Posted on: 2020 July 12

superleuke escaperoom

Vandaag met ons vast team van 4 spelers naar Geel uitgeweken voor Escape Hotel.
We zijn nog geen ervaren rotten maar ook geen beginners meer.
Het onthaal was goed en het was een leuke briefing.
De start was eens iets anders maar leuk. De kamers waren origineel, niet echt spectaculair maar leuke puzzels en doordenkers om alles tot een goed einde te brengen. Ook een goede samenwerking is belangrijk.
Heel belangrijk: alles liep gesmeerd en was ok, in orde. Toch altijd tof want wij hebben het al een paar keer meegemaakt dat er zaken, attributen stuk waren waardoor het spel vastloopt en dat is verdomd kl...te!!!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • toffe puzzels en acties
 • alles in de kamers was in orde
 • goed onthaal
 • keiplezant

  Escape Hotel

Roomservice gegarandeerd...

Toen we last-minute besliste om in het weekend een escaperoom te gaan doen, kwamen we uit in Geel bij Escape Hotel. Ieders verbeelding begon te werken en er rezen direct een heel aantal: zou het een echt hotel zijn? Hoe groot zou het zijn? Hoeveel kamers zijn er in het hotel? Of belangrijker in hoeveel verschillende kamers gaan we moeten ontsnappen?

We arriveerden op onze bestemming en zagen een pittoresk gebouw, in de stijl van een herberg of B&B. We waren meteen benieuwd en in de ban van het hotel. Onze gastheer, de conciërge, (die ook vrijwel meteen in zijn rol zat) heeft ons hartelijk ontvangen en liet ons ook meteen weten wat er mis was met het hotel. Nadat we een gesloten reiskoffer meekregen, mochten we terug naar buiten, om daar om de hoek het effectief hotel binnen te gaan. Het gebouw en de kamers zijn superleuk aangekleed. Je waant je er echt in een klein hoteltje uit de vroegere jaren.

Wat de escape zelf betreft, we hebben al enkele andere escaperooms gedaan en deze was wel echt anders. Het waren leuke en toffe puzzels, waarbij teamwerk wel essentieel is. Er zaten enkele zeer verrassende elementen in, maar nog belangrijker de volledige escaperoom draaide van het begin tot het einde rond het thema hotel en het verhaal dat zich in het hotel afspeelde. Bij sommige andere escaperooms heb je op een gegeven moment heel veel puzzels en raadsels, waardoor het verhaal an sich verloren gaat. Dit heb je hier totaal niet.

Wat maakt deze escape dan zo anders? Er zitten enkele verrassende elementen in zoals sommige raadsels en puzzels, maar daarnaast wordt er ook een bepaalde sfeer gecreëerd, wat maakt dat je volledig in het verhaal zit en er ook helemaal in op gaat. Dat maakt of kraakt voor mij persoonlijk een escaperoom. Enkel het oplossen van de puzzels of het ontsnappen binnen de tijd is leuk. Maar het geeft pas echt voldoening als je ook het volledige verhaal beleeft hebt.

Kortom, ik heb een zeer leuke escaperoom gespeeld, het hele verhaal ontdekt, alle puzzels kunnen oplossen en ontsnapt binnen de tijd. Voor mij en mijn co-escapers was dit een meer dan geslaagde avond.

Als je niet weet wat doen tijdens/na deze Coronaperiode: boek nu het Escape Hotel (vervoer niet inbegrepen!)


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Escape Hotel

Elien Van Sinay (8 rooms played)
Posted on: 2020 August 9

Erg mooi ingeklede kamer en spannende escape ervaring!

We werden hartelijk ontvangen door de concierge, waarna we de sleutel van ‘de kamer’ kregen. Het leuke was dat de sleutel de echte sleutel was van de voordeur van het gebouw, en dat je je bij binnenkomst werkelijk in de inkomhal/receptie van een hotel waande. De kamers waren allemaal volledig in het thema ingekleed, wat zorgde voor een totaalbeleving. Niet alleen de beleving, maar ook de puzzels zaten goed in elkaar! Origineel en spannend, zeker een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer door aankleding

  Escape Hotel

Op hotel op minder dan 1 km van mijn deur

Gezien de nabijheid eentje dat al langer op de wishlist stond, maar we moesten even wachten tot de werken op de nieuwe locatie helemaal afgerond waren.
Leuk onthaal, mooie inkleding, interessante puzzels. Alles wat een escaperoom moet hebben.
Enige minpuntje was de start. Iets wat ik nog gelezen heb ik andere reviews. Je hebt tal van zaken om te zoeken en te ontcijferen, maar uiteindelijk is het toch een beetje wachten op de "hint". En het zou bewust zo zijn opgebouwd. Beetje jammer, want dan loop je eventjes verloren als je met een grote groep bent.
Gezien het thema zijn er ook een aantal schrikmomentjes. Draagt wel bij tot de sfeer maar niet voor iedereen denk ik. Ik heb al in andere escaperooms geweten dat men eerst vraagt of dat dat een probleem is. Ik zou dat als tip willen meegeven.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in February 2020

Played with 5 persons

Team: Bazinga

Escaped: Yes


 • inkleding
 • variatie aan puzzels
 • Moeizaam begin

  Escape Hotel

Best bestede uur van de kerstvakantie ...

We waren er met ons gezin (4 personen).... Sfeervol van buiten, al een beetje spooky voordat je begint.....

Het mooiste gevoel van een escape room zijn de eerste paar minuten, wennen aan de locatie, aan het licht, en bedenken waar je moet beginnen. En dat was hier nog versterkt door de mooie setting, een oud jaren 80 hotel, een receptie die niet bemand was, en sloten...

Puzzles zijn (achteraf) zeer logisch, geen frustratiegevoel (hoe had ik dit kunnen weten) en bieden echt uitdaging voor groot en klein.

Aanrader !!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in January 2020

Played with 4 persons

Escaped: No

  Escape Hotel

TheCowboyTheCowboyJunior EscaperMember since: 2020 January 31 (8 rooms played)
Posted on: 2020 January 31

You're Welcome!

Een hotel beoordeel je in de eerste plaats op de gastvrijheid. En dat is bij deze zeker in orde. Onze host, die de conciërge en kruier van dienst is, is duidelijk zelf een gepassioneerd escaper die weet hoe wat belangrijk is aan een goeie escape room. Mooie oubollig (dat is een compliment) aangeklede kamer met meerdere ruimtes. Beetje afgelegen voor de stedelijke escaper, dus veel echte toeristen zullen er jammer genoeg niet langs komen. Maar voor de lokale escaper is dit een ware hidden gem.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 2 persons

Team: The Phoenix Has Risen

Escaped: Yes


 • Host weet wat escapen is.
 • Realistische puzzels

  Escape Hotel

ineineEscaperMember since: 2018 July 1 (45 rooms played)
Posted on: 2020 February 20

Op hotel In Geel

We werden vriendelijk ontvangen door de gastheer, die al voortreffelijk in zijn rol zat.
Omdat we nog moesten wachten op een teamlid, stonden we wat ongemakkelijk in de inkomhal, daar er geen echte ontvangstruimte was. Dit hoort natuurlijk wel bij het verhaal.

De ruimte was goed besteed. Alles was in thema van het hotel.
De puzzels volgden elkaar logischerwijs op.
Slechts een keer hebben we vastgezeten omdat we toen echt niet doorhadden wat we moesten doen.
Hier heeft de begeleiding ons met een subtiele hint weer in de goede richting geduwd.

De escape room was niet eng, maar er zijn wel een paar schrikmomentjes, waardoor we toch steeds op onze hoede waren.

Er waren een aantal puzzels die ik nog niet eerder had gezien, wat het natuurlijk interessant houdt.
Teamwork is zeker vereist in deze kamer.


8.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 8.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:03 min


 • helemaal in thema
 • mooi aangekleed
 • niet alleen maar hangslotjes
 • diverse puzzels
 • begeleiding die weet wat hij doet
 • vriendelijk ontvangen

  Escape Hotel

gikkegikkeEscape ApprenticeMember since: 2019 February 8 (2 rooms played)
Posted on: 2019 February 8

Zeer vriendelijke gastheer en mooie originele escape room.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  51:30 min

  kjell_faes

LonnekevDLonnekevDEscape ExpertMember since: 2018 January 30 (163 rooms played)
Posted on: 2019 January 19

Mooie, leuke kamer

Schijn bedriegt, achter de wat saai aandoende voordeur schuilt een klein pareltje!
Erg mooie aankleding en leuke puzzels, voldoende om de ervaren escapers goed bezig te houden.
Leuke afwisseling qua puzzels en uitdaging, soms echt verrassend! en er was genoeg te doen voor 4 personen.

Leuke enthousiaste begeleiding!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 4 persons

Team: The awesome people break out club

Escaped: Yes

  Escape Hotel

Marlies (7 rooms played)
Posted on: 2018 July 31

Spannende zoektocht

Een heel leuke spannende escaperoom! We hadden niet veel tips nodig om alles op te lossen. De kamers waren leuk aangekleed en fijn in elkaar gezet. Een echte aanrader!


Response by Escape Hotel

2018 August 10

Beste Marlies, Wij zijn het volledig eens met je minpunt. En uiteraard gaan we dit oppakken en oplossen. Met vriendelijke groet, De conciërge


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in July 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Het verhaal misschien niet aflezen maar vertellen

  imke_vennekens

Geweldig genoten

Wat een leuke kamer is dit zeg.
Het pand waar ze gevestigd zijn leent zich uitstekend voor dit verhaal, en dan wordt de deur opengedaan door de conciërge en stap je binnen....wauw wat mooi!!
Na een warm welkom en de uitleg gaan we beginnen.
Echt toffe puzzels, fantastisch decor helemaal in thema.
Wij hebben er een uur voor moeten rijden maar dat was het helemaal waard.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:08 min


 • Logica
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Geen

 

psmulderspsmuldersJunior EscaperMember since: 2020 October 5 (39 rooms played)
Posted on: 2021 December 20

Bedankt conciërge!

Last minute gebeld omdat we toch al in de buurt waren voor andere Escape rooms, en het smaakte naar meer (je kent dat wel).

En gelukkig wilde de conciërge nog wel een aantal over uurtjes maken voor ons!

De ontvangst is ZO leuk, je komt gewoon echt inchecken in een klein hotelletje. Het voelde vanaf binnen komst dan ook meteen alsof er al in het spel zaten. Na enige uitleg, kregen we de hotel kamer mee en mochten we naar de kamer toe.

Serieus, wat ze hier gebouwd hebben (na zelf pas 2 kamers toen der tijd gespeeld te hebben!!!), is echt knap.

De puzzels is wel een hele andere manier van denken (wij hadden die dag al 3 kamers gespeeld, dus om sommige momenten waren onze hersenen veranderd in zaagsel). Maar de puzzels waren orgineel, en je werd op een leuke manier opgejaagd. Het is echt absoluut geen horror kamer, maar volgens mij heeft de conciërge ons wel een aantal keer horen gillen!

Na de kamer nog gezellig na gepraat met de conciërge, maar toch besloten om hem weer alleen te laten in het hotel. (Want het spookt er wel een beetje hoor!!) Ssst..


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 4 persons

Team: Team Ahoe!

Escaped: Yes


 • Diversiteit
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

roel_van_rijswijkroel_van_rijswijkEscaperMember since: 2019 October 3 (40 rooms played)
Posted on: 2021 December 19

Totaalplaatje: helemaal top

Superleuke sfeer, heel consequent doorgetrokken. Verhaal blijft boeien. Wij waren (nog) niet helemaal wakker, maar de hints hielpen ons snel weer op weg. Hele vriendelijke ontvangst.


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in December 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  56:41 min


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede service
 • Sfeer

 

MattiMattiEscape ApprenticeMember since: 2021 December 18 (4 rooms played)
Posted on: 2021 December 20

Topervaring voor een onuitgegeven 5-tal

Een onuitgegeven combinatie van spelers kan voor- en nadelen hebben. In ons geval bleek het een schot in de roos.
Een deel van ons 5-tal had elkaar nog nooit gezien, maar toch werd een geoliede machine in gang gezet vanaf het moment dat de deur werd geopend.
Meteen schoot iedereen een verschillende kant uit, werd er goed en duidelijk gecommuniceerd en de ene puzzel na de andere werd vlot opgelost.
3 kwartier zonder tip of hint, er zijn er die het al moeilijker hebben gehad!
Mooi verhaal!


8.5

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.0

Service: 7.5


Played in December 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  46:47 min


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Sfeer

 

MauroxyMauroxyEscape ApprenticeMember since: 2021 December 19 (3 rooms played)
Posted on: 2021 December 19

Prachtige aankleding en niet-alledaagse puzzels

"Het plaatje klopt", dat is het minste wat je van deze escape room kan zeggen. Van bij de aankomst word je volledig ondergedompeld in de sfeer van een oud hotel. Je krijgt de sleutel mee om binnen te geraken, maar hoe kom je er weer uit ... ? We vatten de speurtocht aan met z'n vijven en vulden elkaar goed aan. Waar de ene op vastliep, kreeg de andere een eureka-moment. Zo geraakten we steeds verder verstrikt in het verhaal, dat ons soms flink op het verkeerde been zette, maar uiteindelijk kwam alles goed. De ontvangst was erg hartelijk en er was ook tijd om nog gezellig na te praten. Een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  46:47 min


 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great